maanantai 14. lokakuuta 2013

Second Hand Heaven Täyden palvelun kirpputoriKävimme viikonloppuna nti F:n kanssa tutustumassa Tuusulan Sulan alueella hiljattain avattuun itsepalvelukirpputori Second Hand Heaven:iin. Tämä kirpputori tarttuu juuri siihen "ongelmaan" mihin ainakin minun tieni usein tyssää, kun mietin tavaroiden viemistä kirpputorille. Hinnoittelun, esillelaiton ja pöydän siistinäpidon haasteisiin. Lisämaksua vastaan on valittavissa täyden palvelun paketti, joka sisältää kaikki edellämainitut asiat. Voiko kirppistely enää olla helpompaa? Toki kaiken voi myös tehdä itse niin halutessaan tai ehtiessään.Ja kun siihen lisätään vielä se, että pöytä on varattavissa nettivarausjärjestelmän kautta, jossa näkyy vapaat pöydät, maksun voi hoitaa verkkopankin kautta ja lisäksi vielä seurata pöytänsä myyntiä reaaliaikaisesti verkossa niin sitä voi todellakin sanoa olevansa lähes taivaassa, kirppis taivaassa.


Second Hand Heaven on valoisa ja avara kirpputori, jossa myyntipaikkoja on lähes parisataa. Käytävät ovat tarpeeksi leveät, jotta niissä mahtuu kulkemaan myös esim. lastenrattaiden kanssa (myös niiden tuplien). Normaalien vuokrattavien kirpputori pöytien lisäksi löytyy englannin lipullla merkittyjä pöytiä, joiden tuotteet ovat Englannista maahantuotuja second hand naisten- ja lastenvaatteita sekä laukkuja.


Näiden lisäksi kirpputorilta löytyy lasten leikkipaikka ja pienen pieni kahvio. Suosittelen ehdottomasti poikkeamista mikäli sielläpäin tulee liikuttua. Lisätietoja löydät TÄÄLTÄ.


Ja onnistuimmehan mekin tekemään muutamia edullisia löytöjä. Siitähän kirppistelyssä on mm. kyse.


Mukavaa alkanutta viikkoa. Ai niin vielä torstaihin asti on aikaa osallistua ihanan tähti keittiöpyyhkeen arvontaan. Arvontaan pääset kätevästi klikkaamalla kuvaa sivupalkista.

3 kommenttia:

 1. Huipulta kuulostaa!
  Kiitos vinkistä, aion poiketa.

  VastaaPoista
 2. Heips! Ihanaa kun löysin blogiisi, sillä täältä löytyi heti kasa kaikkea käytännöllistä ja kivaa tulevalle äidille... :) Jäin lukijaksesi!

  http://unelmakotoilua.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimästi tervetuloa Haaveilija, toivottavasti viihdyt <3.

   Poista

Kiitos kommentistasi <3