torstai 17. lokakuuta 2013

Kotona.com & kurkistus Reiman pakettiin

Tämän syysloman alkuviikko meni vielä tiiviisti kotosalla, kaikkien lasten flunssan rippeitä parannellessa. Ihmeen sitkeää tautia on meillä ollutkin. Minimies kuumeili pisinpään melkein viikon, muilla kuumeilu kesti muutaman päivän. Kuumeilun jälkeen stereoille jäi ärsyttävä yöyskä ja minimies oli räkäinen aina vaan. Nti F:llä oli vilunväristyksiä vähän väliä. Varsinainen räkänokkien jengi siis. Ei varninaisesti kipeitä mutta ei ihan terveitäkään.

Mutta mikä onkaan ihanampaa kuin viettää päivä jos toinenkin yökkäreissä ja olla vaan kotona.com. Käyhän sekin lomasta eikös?

Sen verran saimme kuitenkin  aikaiseksi, että muutamat kuvat räpsittiin Minun Reima blogikilpailun voitto lahjakortilla hankituista vaatteista. Lahjakortin arvo oli siis 300 eur ja päätimme, että sillä hankittaisiin pientä kivaa jokaiselle lapselle sen sijaan, että olisimme valinneet vaatteet, asusteet ja kengät päästä varpaisiin vain yhdelle lapselle.

Tässä tulee Ei minun vaan meidän Reima ;)

Kuvat: Reima Tällä sillisalaatilla ei olisi tainnut päästä edes äänestykseen ;)Softshell takit toimivat hyvin ns. autoilutakkeina syksystä kevääseen


Pinkki pörröfleece oli nti. F:n valinta nro.1
Eilen meillä oli jo playdatet ja tänään jatketaan samoilla linjoilla. Ehkäpä loppu viikko onkin sitten hiukan aktiivisempi. Toivossa on hyvä elää.
Kirpsakkaa pakkasaamua, pidähän itsesi lämpimänä.

2 kommenttia:

  1. Kivoja juttuja valitsit. Meillä on tuosta vihreästä pallokankaasta body, ihastuin siihen heti, pitäisikin katsoa, jos saisi nuo housut vielä samaan sarjaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Pallot ovatkin tosi kivat. Sopivasti retrot.

      Poista

Kiitos kommentistasi <3