keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Koulukuvaan

Huomenna on se kauan odotettu päivä eli nti F:n koulukuvaus. Aikaisemmin syksyllä POMPdeLUX tilatut vaatteet hankittiinkin juuri koulukuvausta silmällä pitäen. Yksinkertaista mutta kaunista kehystämässä kasvoja.Ei liian räväkkää, jotta itse kuvattava säilyy keskipisteenä ei vaatteet.

Tuo sinapinvärinen paita (Huntsville LS TSHIRT) kultaraitoineen on kyllä niin nti F:n juttu. Ja Boston SLIMFIT PANTSit istuvat lähes täydellisesti ja olivat kyllä kaiken kaikkiaan aivan huippuostos.

Muutama harjoitusotos hyvistä kuvaus ilmeistä  vielä ennen huomista kuvausta ja sitten kaikki taitaakin jo olla valmista.

P.S. Eilen tuli sähköpostia POMPdeLUX ilta ja kysymys kuului JEANS vai JEGGINGS? Mikä on mielestäsi paras malli tytöille? No meidän vastausta ei varmastikaan ole vaikea arvata. Mutta mikä olisi sinun valintasi jeans vai jeggings?

4 kommenttia:

 1. Oikeassa olet! Ihan just eikä melkein meni koot ja värit ja ennenkaikkea noi mallit neiti F:lle :) Vieläkö marraskuulle varattais teillekin kutsut? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, paidassa juuri sopivasti kasvunvaraa mutta koska malli on kapea niin rypyttyy kivasti. Housut ovat AIVAN mahtavat.

   Poista
 2. Kylläpä sopii hyvin Fafalle tuo sinapinkeltainen... Makee asu ja tyttö!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3