maanantai 21. lokakuuta 2013

Asiaa lahjapaketeista ja niiden vierestäEilen päätettiin lähteä ex tempore Ikeaan viettämään mukavaa sunnuntai päivää ihan muutaman muunkin kaverin kanssa. Ostoslistalla oli oikeastaan vain salpoja oviin ja laatikoihin + pistorasian suojuksia. Kyllä vaan pieni riiviö on vapaana ja on aika suojautua ja ennaltaehkäistä.

No eihän Ikeasta koskaan ulos vain ostamalla ostoslistan tavaroita vaan aina mukaan tarttuu paljon muutakin. Niin myös tällä kertaa. 

kuvat: Ikea


Stereot ihastelivat Ikeaan saapunutta joulua. Se on tainnut olla siellä jo tovin. Tuleeko meillekin kohta ja jos tulee niin milloin oli päivän polttava kysymys. Ja paljon perinteisiä joulujuttuja sieltä löytyikin. Musta-valkoisuus ei ole tänä jouluna in vaan mustaa on yhdistetty kultaan ja hopeaan. Ne eivät ole niin mun juttuja joten päätin, että lahjat meillä pakataan tänä vuonna ainakin värejä säästelemättä. Valkoiseen, punaiseen & vihreään. Omppuun ja raitaan. Modernin skandinaavisesti. Vaikka kieltämättä ajatus pelkistetyistä paketeista olikin lähes vastustamaton.

kuvat: Ikea

Koristeiden suhteen jäin vielä miettimään tyyliä ja värimaailmaa. Ja hetkenhän sitä vielä ehtiikin miettimään :) Blogimaailmassa tuo kulta ja hopea on kovasti ollut esillä ja hypetyksen kohteena mutta melko varmasti voin luvata, että sitä ei Rauharentolan joulussa nähdä. Miten teillä hankitaanko joka joulu jotain uutta vai toimiiko samat koristeet vuodesta toiseen?

Millainen joulu teille tänä vuonna tulee? Värikylläinen vai bling bling? Vai kenties jotain aivan muuta?


1 kommentti:

  1. Meidän joulu on perinteikkäästi vihreä punainen ripauksella sinistä ja hopeaa. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3