torstai 29. elokuuta 2013

Äidin menoihin

Vanhempainilta, yhteistyöpalaveri, illanistujaiset, kotikutsut jne. Syksy tuo tullessaan kaikkia edellä mainittuja. Olen niin innolla haalinut lapsille sisä- ja ulkovaatteita tulevaan syksyyn, että siinä tohinassa olen vallan unohtanut itseni. Jännä juttu mutta niin tapahtuu turhan usein. Kuulostaako tutulta?

Nyt kun kaikille lapsille on löytynyt "syksyn tyyli" ja he kulkevat kivoissa vaatteissa, olisi äidinkin aika hankkia itselleen jotain. Siis mukavaa ja rentoa vaatetta kyläilyyn ja "ulkoiluun", vastapainoa kotilökäreille ja villasukille.

Muutamat hyvin istuvat farkut, pitkähihaisia trikoopaitoja ja hihattomia toppeja ja mukavia, kevyitä, helposti pestaviä neuletakkeja. Hyvä perussetti kivoja ja käytännöllisiä vaatteita niin kotiin kuin arkimenoihinkin. Erilaisilla koruilla, huiveilla ja vöilla voi sitten helposti  piristaa olemusta ja vaihtaa tyyliä  riippuen siitä mihin ollaan menossa.

Surffailin Espritin verkkokaupassa ja keräilin muutaman oman lempparini teillekin kollaaseihin katsottavaksi.

bootcut farkut / trikoopaita / tuubihuivi


































Vaikka kaapistani löytyykin slim fit farkkuja on ykkössuosikkini edelleen vanhat kunnon bootcut farkut. Ja mielellään vähän joustavat sellaiset. Sini-valkoinen yhdistelmä on ollut kestosuosikkini jo monia monia vuosia. Ja se näyttää purevan minuun yhä edelleen.


neuletakki / pitkä toppi / slim housut / koru


 






























Neuletakki toimii hyvin myös takin korviikkeena alkusyksyn ei vielä niin viileillä ilmoilla. Pitkän neuletakin kaveriksi sopii slimhousut, joissa on ehdottomasti ainakin normaali korkoinen vyötärö.

slim farkut / pusero / ballerinat / iso laukku / vyö




































Mitkä vaatekappaleet ovat sinun vaatekaappisi kulmakiviä, siis ne perusvaatteet, joihin yhdistelet trendivaatteita tai -asusteita? Ja onko sinulla niitä paljon vai löytyykö kaapistasi vain muutama perusvaate ja trendivaatteita ostelet sitten kausien mukaan. Vai onko sinulla lähinnä vain perusvaatteita, joita yhdistelet trendiasusteisiin?

Mikä on tämän syksyn hitti ja mikä taas huti?


yhteistyössä Esprit.fi

2 kommenttia:

  1. Ihania asukonaisuuksia jälleen - juuri mun makuun! <3 Tehdäänkö Satu diili, että rupeat mun henkilökohtaiseksi stailaajaksi ja etsit mulle myös asut valmiiksi? :)

    /Hanna

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3