torstai 1. elokuuta 2013

Olo-onnela

Pieni blogihiljaisuuden hetki ja taas mennään. Kesän viimeiset päivät alkavat olla käsillä ja meillä valmistutaan jo kovasti syksyyn mutta samalla pidetään lujasti kiinni kesän kultaisista hetkistä.

Leikkimökki projektimme on lähes valmis, kuplivat ollaan kilistelty ja asukkaat ovat päässeet muuttamaan uuteen kesäkotiinsa. Sisustus kaipaa vielä viimeistelyä, mutta ehdottomasti voiton puolella ollaan siis. Olo-onnela (kuten erittäin hyvä ystävämme, sen nimesi) on valmis vastaanottomaan myös ystäviä ja sukulaisia.


Pienenä kertauksena: leikkimökki tehtiin itse piirretyn mallin pohjalta jokainen lauta yksitellen nakuttaen. Malli on siis uniikki vaikka piirteitä muutamasta valmismökistä löytyykin.
Verhoilussa käytettiin pintamaalattua ulkoverhouspaneelia ja lattia tehtiin ruskeasta terassilaudasta. Koska leikkijät ovat vielä pieniä niin ikkunoihin ei laitettu laseja vaan niissä on pleksit. Kattona on huopakatto. Maalaamiseen on käytetty sävytettyä puunsuojaa Tikkurilan VINHAA. Väreinä valkoinen ja harmaa. Leikkimökin sisälle rakennettiin pienen pieni kiinteä kerrosänky.

Lisää kuvateksti

Stereoiden tunikat: me&i  // trikoot: Lindex


Ja näin hyvin leikkimökki maisemoituu takapihallemme ikäänkuin se olisi aina ollutkin osa sitä vai mitä mieltä olette?3 kommenttia:

  1. Onnea uuteen mökkiin! On kyllä hieno ja sopii maisemaan :) Tuossa olisi muuten mahtavaa leikkiä kioskia, jos ikkunan saa auki.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3