torstai 22. elokuuta 2013

Minun Reima - blogihaaste

Sain tietää Reiman blogihaasteesta Titiltä Tittinelämää-blogista, jolta sain myös ohjeet haasteen toteuttamiseen.
Tämä haaste kuulosti niin mukavalta ja yksinkertaiselta, että päätinpä minäkin osallistua vielä viime metreillä mukaan. Ja luoda omannäköiseni Reima asukokonaisuuden myös näistä uutukaisista vaatteista. (Tiedän, että lupasin pitää taukoa vaatepostauksista mutta...)
Reima haastaa siis heinä-elokuussa bloggaajia näyttämään, miltä heidän Reimansa näyttää.
Tarkoituksena on kerätä kiinnostava kokonaisuus Reiman AW13-mallistosta, koota niistä kollaasi ja kirjoittaa siitä blogipostaus. Helppoa ja mukavaa kuin heinänteko siis ;). 10 omaperäisintä kollaasia valitaan Reiman internetsivuille ja niistä kävijät äänestävät parhaan asukokonaisuuden.
Kilpailun palkinnot ovat iihan mukavia.
Pääpalkintona on Perhe on paras -viikonloppu Vierumäellä.
Kaksi toiseksi eniten ääniä saanutta palkitaan 300 euron arvoisella vapaavalintaisella tuotepaketilla.
Sen lisäksi äänestäjienkin kesken arvotaan kolme 100 euron lahjakorttia Reiman verkkokauppaan.
Kilpailuteemoja on kolme: Urbaani kaupunkiseikkailu, Arjen ilot sekä Raikas talviseikkailu.


Tässä on Rauharentolan kollaasi " RAIKAS TALVISEIKKAILU":Tässä asukokonaisuudessa yhdistyy kaikki minulle tärkeät elementit; käytännölliset värit, ripaus lapsekasta hassuttelua ja ennenkaikkea lämpöä kylmiin keleihin.

Voisiko tämä olla sinunkin Reimasi ;)?

Ja jottei Rauharentola muuttuisi vallan "muoti blogiksi" olisi taas mukava kuulla teidän ajatuksia postausaiheista. Kertokaa siis mistä haluatte lukea. Se onnistuu helpoiten jättämällä kommentti tämän postauksen loppuun.
Mukavaa torstaita!

6 kommenttia:

 1. Kivan pirteä kokonaisuus, kelpaisi meillekin esim. vauvaa ajatellen :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä mä voisin tuon kokonaisuuden meillekin ottaa :) Kaunis värimaailma, joka käy niin tytölle kuin pojallekin. Täytyy pitää kisa mielessä, sitten kun on äänestyksen aika. Paljon on varmaan osallistujia, toivotaan, että pääset jatkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Matsku, mukavaahan tämä oli vaikka en jatkoon pääsisikään.

   Poista
 3. Hei, hieno kokonaisuus :) Saisinko minäkin ohjeet tuohon kisaan? Käy tsekkaamassa myös uusi blogini http://www.lastenvaateosaston-kautta.blogspot.fi/ ja käy kertomassa, mitä sinä hoitolaukulta kaipaat, vai kaipaatko mitään :). Ohjeet voi lähettää: valkoinen.pitsimatto@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vilttitossu Minun Reima blogihaaste päättyi 25.8 joten enää siihen ei voi osallistua. Mutta uusia mukavia haasteita tulee varmasti.

   Poista

Kiitos kommentistasi <3