maanantai 19. elokuuta 2013

Minimiehen syysvaatteet

Näitä vaatepostauksia onkin tullut monta monta peräkkäin hih, mutta koittakaahan kestää vielä tämä ja sitten pidetään taukoa vaatteista ja keskitytään ihan muuhun.

Meillä pienin pukeutuu sisävaatteissa pääsääntöisesti kierrätys/kirpparivaatteisiin.Tällä hetkellä vaatekokona on 68/74cm ja tuon kokoisia vaatteita löytyy vielä niin paljon hyväkuntoisina ja lähes uudenveroisina että uusia vaatteita ei paljon kannata kaupasta ostaa. 

Myös syys- ja talvivaatteet koostuu pitkälti käytettyinä ostetuista vaatteista, mutta joukkoon mahtuu myös muutama uutena ostettu vaatekappale. Olen vahvasti sitä mieltä, että myös käytetyistä vaatteista saa sekä silmää miellyttäviä että käytännöllisiä kokonaisuuksia. Kaikilla lapsillani suosin vähän uutta ja vähän vanhaa -tyylillä hankittuja vaatteita.


Blogit ovat nyt pullollaan lasten uusia syysvaatemallistoja ja niiden arviointeja, joten ajattelin myös
itse kantaa  korteni kekoon ja esitellä joitain omia suosikkejani, mutta tällä kertaa tämä "mallisto" koostuukin pääsääntöisesti käytettyinä hankituista vaatteista. 


Popin klassikko raitaa


REMU välikausihaalari


Myllymuksut merinovillainen kypärämyssy (uusi)

Talvea varten odottelee Jonathan tähtihaalari ja fleecepipo

2 kommenttia:

  1. Ihana vaihtoehto postaus niiden kaikkien uutuuksien keskelle joita joka blogissa vilahtaa. :) Laitetaan vielä raksi ruutuun Olipas mukava juttu. Näitä lisää, kiitos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minttu, täytyy jollain tapaa erottua massasta ;). Ja tavallaan yritän tuoda esille sitä ,että muutenkin kuin uuden uusilla voi saada mukavia kokonaisuuksia.

      Poista

Kiitos kommentistasi <3