sunnuntai 11. elokuuta 2013

Lillbergistä itään + muita kirppislöytöjä

Etsin ensin olohuoneeseemme Ektorp nojatuolia,(siis käytettyä sellaista) ja kun sellaista ei tuntunut sopivalla hinnalla löytyvän aloin haaveilemaan vanhasta mustasta keinutuolista. Muutaman ihanan ja varsin edullisen löysinkin muuta tietenkin joku oli aina ehtinyt ensin. Siirryin taas etsimään nojatuolia. Muutama epätoivoinen yritys ja pitkääää hiljaisuus...

Eilen silmiini sattui ilmoitus paikallisella Facebook kirppiksellä. Myytävänä oli Ikean Lillberg keinutuoli, eikä hintakaan päätä huimannut. Hmm, tuossa yhdistyisi juuri ne 2 aikaisemmin himoitsemaani. Ja tyylillisesti muotokieleltään hyvin yksinkertainen tuoli sopisi meille paremmin kuin hyvin.

Yhteys myyjään ja nopeat kaupat. Ja myyjän ehdotuksesta kotiinkuljetus. Ihanan helppoa kaupantekoa jälleen kerran.


Koiraperheessä olleelle tuolille näytin ensin hiukan tarrarullaa ja poistin suurimmat koirankarvat. Sitten tyynynpäälliset pikapesuun pesukoneeseen ja nopea pyöräytys kuivausrummussa. Ja tässä se nyt on, keinutuolimme. Ikean Lillberg-keinutuoli ei kyllä oikeastaan keinu kuin aavistuksen eteenpäin. Mutts se riittää meille. Sopiva rentoutumispaikka isoille ja pienille istujille.

Piipahdettiin tänään nti F:n (ja vanhempieni) kanssa myös asuinalueemme asukasyhdistyksen järjestämällä pihakirppiksellä. Mukava aurinkoinen päivä ja mukaan tarttui leluja minimiehelle ja stereoille, lukemista ja dvd nti F:lle. Ja tämä ihana emalinen keksipurkki.


Mitäpä sinun sunnuntai pitää sisällään?

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi <3