tiistai 29. lokakuuta 2013

Operaatio Joulun Lapsi; Haaste sinulleSain lapsuudenaikaiselta hoitotädiltäni kutsun tykätä Operaatio Joulun Lapsi Keski-Uudenmaan Facebook sivusta. Usein ohitan nuo kutsut sen suurempia miettimättä. Mutta jostain syystä tämän kutsun saadessani halusin heti tietää mistä oikein oli kysymys. Ja koska siinä ollaan hyvällä asialla lasten puolesta, haluan myös jakaa teille Operaatio Joulun Lapsessa sanoman.

Operaatio Joulun Lapsi kokoaa ja kerää paketteja vietäväksi avun tarpeessa oleville lapsille Euroopan köyhinpiin kolkkiin. Paketeissa viedään Euroopan köyhimpien kylien lapsille humanitaarista apua; vaatteita, hygieniatarvikkeita ja paljon muuta tarpeellista.

Kuinka sinä voit sitten osallistua tähän operaatioon? Osallistumistapoja on monia, sinun täytyy vain valita niistä itsellesi sopivin ja toimia. Helppoa ja yksinkertaista eikö totta? Kun lähdet tekemään hyvää, huomaat pian kuinka pienimpien ja heikoimmassa asemassa olevien auttaminen tekee hyvää myös sinulle itsellesi! 

Yksi lukuisista tavoista osallistua on koota lahjapaketti. Hyvien ohjeiden ja ideoiden avulla se ei ole kovinkaan hankalaa.  Paketin sisältökin löytyy varmasti ilman suurempia ponnisteluita viikkottaiselta kauppareissuiltasi.

Haastan nyt myös sinut mukaan kokoamaan joulupaketti lapselle, joka ei todennäköisesti ole vielä koskaan saanut ainuttakaan omaa joululahjaa. Juuri sinun voisi nyt olla se ensimmäinen. Lähdethän mukaan?


 Operaatio Joulun Lapsen valtakunnallisilta sivuilta löydät monipuolista tietoa ja ohjeita. Operaatiosta lisää siis täältä.
Siltä löydät myös tietoa siitä kuinka operaatiota toteutaan juuri sinun kotiseudullasi.

Voit myös käydä tutustumassa ja tykkäämässä Operaatio Joulun Lapsen Keski-Uudenmaan aluetiimin Facebook sivuista.

Kuvat lainattu: Operaatio Joulun Lapsi Keski-Uusimaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3