torstai 3. tammikuuta 2013

Vauvan nurkkaus

Vaikka meillä onkin yksi ylimääräinen makuuhuone, tulokkaamme saa alkuun oman nukkumanurkkauksen makuuhuoneestamme. Tätä nurkkausta olenkin jo ehtinyt hiomaan monta kertaa. Vielä muutama yksityiskohta puuttuu ja sitten on valmista.Nurkkauksessa on käytetty paljon meillä jo ennestään olleita kalusteita/tavaroita, kuten pinnasänkyä,laitapehmusteita, patjaa jne. lisäksi hiukan kirppislöytöjä ja ihan ripaus uutta.


Koukku tutteja varten löytyi HM home valikoimasta

Kirpparilta löytyneet suloiset karhutaulutUuden värin pintaansa saannet rottinkikorit ja sisustuskortista tehty taulu

Pinnasänkyyn olemme laittaneet lampaantaljan, jonka päällä myös tämä pienokaisemme saa nukkua. Miksi lampaantalja? Villa on luonnonkuitu, joka on kylmällä lämmin ja kuumalla viileä. Samat hyvät ominaisuudet pätevät myös lampaantaljaan. Talja tuntuu heti lämpimältä, eikä se hiosta.  Lämpimällä säällä se imee kosteutta, jonka se sitten vapauttaa ilmaan pitäen vauvan olon miellyttävänä. Lampaantalja ei tiettävästi aiheuta allergiaa. Mm. Uudessa-Seelannissa vauvoja nukutetaan paljon lampaantaljojen päällä.
Lampaantalja siirtyy perintönä isosiskoilta. Sillä oikein hoidettu ja säilytetty taljahan kestää käyttöä jopa sukupolvelta toiselle. Haaveissa olisi kuitenkin hankkia tälle tuhisijalle ihan oma harmaa lampaantalja.

Vaikkapa tämä Ikean harmaa LUDDE lampaantalja, jonka hintakaan ei ole kovin paha.

 
    

Nyt tarvittaisiin vielä se sängyssä tuhisija...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3