tiistai 15. tammikuuta 2013

Jokaisessa meissä asuu pieni lehmä, pari sanaa imetyksestä

Jokaisessa meissä asuu pieni lehmä tai ISO Dolly Parton...
Tiedän, että tämä kirjoitus nostattaa karvat pystyyn lapsettomilta lukijoiltani. Poistutaan siis siltä turvalliselta alueelta, jota kaikki ymmärtää ja siirrytään sille alueelle josta puhutaan vain niiden kanssa jotka ovat saman kokeneet. Voit siis lopettaa lukemisen tähän, jos koet olevasi vieraalla maaperällä.

Miten olinkaan jo unohtanut nämä maidonnousun ensihetket; rintojen kasvun, kuumotuksen ja turvotuksen. Alati valuvat jättimäiset tynnyrit, epämukavan olon. Kipeät rinnanpäät. Sitä tämä on ollut...  Onneksi suuri apu "vaivoihin" on löytynyt LANSINOH salvasta ja Dexpanthenol voiteesta.

Pulloa emme ole vielä tarvinneet, onneksi :)


Sillä samalla kertaa  tämä on AIVAN MAHTAVAA, ensimmäistä kertaa. Minimies on lähes täydellinen rintailija "tissimies", tiesi jo ensi minuuteista lähtien mitä pitää tehdä. Nappasi rinnan suuhunsa heti ensi kosketuksella ja otti siitä vahvan imuotteen. Isosiskoistaan eroten minimies jaksaa imeä tunnista toiseen eikä maidon riittävää saantia tarvitse miettiä. Pulloa emme ole vielä tarvinneet enkä siihen haluaisikaan turvautua tällä kertaa. Nyt aion nauttia tästä kokemuksesta mahdollisimman pitkään.

P.S. Kokeilussa kestoliivinsuojat ensi kertaa: tällä hetkellä ehdoton suosikki on Myllymuksujen Maijat.

1 kommentti:

  1. Heippa!

    Hieno juttu, että pääset nyt nauttimaan imetyksestä "Dolly Partoneinesi"! ;)
    Minun esikoiseni, kaksoset pian 15vee, sain aikoinaan vain osittain imettyä, kun en tiennyt tarpeeksi imetyksestä. No 5kk kuitenkin imetin puolet ja puolet saivat pullosta. Mutta 8v myöhemmin syntyneen keskimmäisen (nyt 6v) kanssa toivoin hartaasti, että pääsisin nauttimaan imetyksestä kunnolla. Ja pääsinhän minä; ja sitä kestikin 1v8kk <3 Kuopuksen (pian 3v) kanssa sama juttu. Kyllä se vaan on maailman helpoin ja ihanin tapa ruokkia lapsensa! Nautinnolisia imetyshetkiä ja vauva-arkea! Ja tsemppiä muutenkin, kun sinua työllistävät vielä nuo ultrasuloiset tuplatytötkin!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3