torstai 24. tammikuuta 2013

Tähdet tähdet BY Silverjungle

Postailin aikaisemmin tällä viikolla Silverjunglelin alesta ja meidän perheen naisten suosikeista. Koko postauksen näet tästä.

Tänään olikin jo paketti sitten tupsahtanut postilaatikkoon. Nopeaa toimintaa ;). Ensi katsomalta vaatteet vaikuttavat laadukkailta, kangas ei ole mitään ohutta trikoota vaan melko napakkaa paksumpaa trikoota. Mukana näyttää olevan hiukan elastaania joten uskon, että ne säilyttävät muotonsa myös pesusta toiseen.
Sukkahousut ovat paksut eikä niiden sisäpuolella ole kutittavia lankoja, jotka pienet mallit myös heti ilokseen huomasivat.

Meillä näihin ihastuttiin heti ensi näkemältä!


Meidän neideillä on käytössä koko 98/104 ja näistäkin ostin sitä samaista kokoa. Mitoitus on näissä vaatteissa näyttää olevan kokoa vastaava. Ei siis liian suuri eikä pieni vaan juuri sopiva.


Paketistamme löytyi myös Neiti F:n itselleen valitsema musta trikoopipo (malli ei valitettavasti ollut paikalla kuvauksen aikana) ja kummipojalleni synttäriyllätys tulevia synttäreitä silmällä pitäen.Tässä Silverjungle tähtitunikat ja tähti sukkahousut yhdistettynä H&M valkoisiin peruspaitoihin
Tämä raikas turkoosi on oiva väriläiskä neitien kovin vaaleanpunaisvoittoiseen vaatetukseen
We love this

RAIKKAITA, EIKÖS OLEKIN?

Käyttökokemuksia sitten myöhemmin.2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi <3