torstai 31. tammikuuta 2013

Syötävän ihana avaimenperä voi olla sinun ...arvonta

Sain arvottavakseni syötävän ihanan Handmade Murula enkunlaku avaimenperän.Jotta olet mukana arvonnassa sinun tulee kertoa mistä aiheesta juuri sinä haluaisit minun tekevän postauksen seuraavaksi.

Joten jos haluat tämän syötävän ihanan avaimenperän itsellesi, kommentoi tähän postaukseen. Anonyymit voivat osallistua  nimimerkillä ja jättämällä  sähköpostiosoitteenne kommenttiinne. Jokainen mukana vain yhdellä arvalla.

Voittajan ilmoitan blogissani, joten muistakaahan käydä katsomassa voittaja arvonnan päätyttyä!


Lisää näitä avaimenperiä ja muita Murulan ihanuuksia löydät täältä.

Arvonta alkaa NYT ja päättyy 10.2.2013. Onnea arvontaan!

22 kommenttia:

 1. Haluan postauksen lasten ulkoilusta, siis miten ja missä ulkoilette.
  t. Helena
  helena.helminen@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 2. Tunnetko itsesi suurperheen täystyöllistetyksi äidiksi? Sitä ei ainakaan käydessä huomaa, teillä on aina niin rauhallinen meno. Tyttöjen riehuminen on ihan eri juttu.

  VastaaPoista
 3. Haluan, että kerrot, miten viettäisit lapsivapaan päivän siis jos sellainen olisi mahdollista :) Toivottavasti joskus on ;)

  VastaaPoista
 4. Mää tykkään kaikista sun postauksista, mutta sisustusasiat tulee mieleen :) Ja koska mää luin ylemmät kommentitkin niin uteliaana ihmisenä olisin myös kiinnostunut sellaisesta "Sadun tavallinen päivä" postauksesta :) Sitten olisin vielä kysellyt, että saanko napsaista namut mukaan oman blogin sivupalkkiin niin laittaisin arvontamainoksen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavia uusia postauksen aiheita tullut. Eipähän tarvitse vähään aikaan miettiä mistä kirjoittelee, kiitos jo tulleista kommenteista. Ja Kiki saat toki laittaa arvontamainoksen blogiisi <3.

   Poista
 5. moi. kaikki jutut käy. sisustus, lapset, ruoka... t. heidi r

  VastaaPoista
 6. Kaipaan aina vinkkejä kotiruokalistaan. Tuntuu,että aina tekee vaan niitä samoja. Teidän perheen viikon ruoat voisi antaa uusia ideoita meille muille

  VastaaPoista
 7. Postauksia siitä, miten hemmottelet itseäsi arjen keskellä =).

  ninuska76@luukku.com

  VastaaPoista
 8. Sisustus- ja ruokajutut olis kivoja. :)

  VastaaPoista
 9. ♥ blogissasi on monenlaisia kivoja ja kiinnostavia juttuja! Jatka samaan malliin vaan :) ♥ ja kiitos, osallistun mielelläni mukaan arvontaasi!

  VastaaPoista
 10. Minun täytyy korjata sanavalintaa. Tarkoitin kylläkin ylityöllistettyä äitiä. Tulee teille koska vaan, aina kaikki on kunnossa.

  VastaaPoista
 11. NuuNuun (nuunuun@hotmail.fi)2. helmikuuta 2013 klo 12.30

  Viikon ruokalista postaus kiinostaisi. Mielelläni osallistun arvontaan.

  VastaaPoista
 12. Heeerrkullinen palkinto, slurps! Sellainen postaus kiinnostaisi jossa kertoisit siitä miten lapsesi suhtautuvat toisiinsa, onko jossakin iässä ollut mustasukkaisuutta enempi jne, ja mikä on sinusta paras ikäero sisarusten välillä. Yksi arpa mulle!
  -Aada-
  aho_immonen(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Eksyin tänne Kikin sivupalkki kuvasta. Oli niin herkku kuva että jotta tulin vilkasee mikä arvonta. :)
  Uutena lukijana vaikea lähteä nyt arvioimaan, mutta yleisesti ottaen blogeissa kiinnostaa ja luen normi arjesta. Minkälaista muiden elämä on. Ei sen kummosempaa.

  VastaaPoista
 14. ihana palkinto :) ! Kaikki postaukset kivoja sisustus, ruoka, lapset jne. Erityisesti kiinnostaisi kaikki lasten kanssa hyväksi koetut kasvatys- ym käytännöt.

  VastaaPoista
 15. Ihanaa mikä palkinto... "laihduttajan unelma", heh... Eksyin tänne toisen blogin kautta ja kovin kauaa en ole kerennyt selailla, mutta yleisesti ottaen sisustus-jutut kiinnostaa, ja niistäkin SE että: miten sisutaa kauniisti, tyylikkäästi, EDULLISESTI? KIERRÄTTÄEN? :)

  VastaaPoista
 16. Ihanat. Minuakin kiinostaa sisustusasiat etenkin lapsiperheen näkökulmasta.

  VastaaPoista
 17. Kerropa, ovatko kierrätysasiat lasten kanssa esillä ja jos niin, miten lapset ne asiat huomioi ym. Lapsiperheiden kierrätys- ja ympäristökasvatusasiat ovat lähellä sydäntäni.

  VastaaPoista
 18. Perheen yö- ja päiväunet, kuinka teillä nukutaan.
  Nimimerkki Neiti Kesäheinä

  VastaaPoista
 19. Minua kiinnostaa lasten (ja miksei aikuistenkin) lukutottumukset. Mitä luette, kuinka usein, käyttekö kirjastossa jne.

  Ja haluan ilman muuta osallistua arvontaan!

  ~ Anttu

  VastaaPoista
 20. Mitä ihmettä! Ehottomasti nami arvontaan mukaan:) Ne kun muuten ovat kiellettyjen listalla :))
  Saako kaikki lapset joka kerta samaan aikaan kaupasta jotakin??

  VastaaPoista
 21. Äidin omasta ajasta on kiva lukea.
  minttu47

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3