perjantai 4. tammikuuta 2013

Mielessä hankinnat talveen 2013-2014

Meillä ollaan aina vähän last season, kun kysymyksessä on ulkovaatteet eli ulkovaatetus ja kengät hankitaan yleensä menneen kauden mallistosta tulevaa kautta varten. Kuten nyt, mietin mistä löytäisin meidän katraalle edullisesti talvivaatetuksen ensi talvea varten. Oikean koon valitseminen etukäteen on aina vähän haasteellista mutta vielä olemme siinä onnistuneet.

Viime keväänä ostin stereoille talvihaalarit täksi talveksi Travallen verkkokaupasta varsin edullisesti, ja mukaan tarttui myös muutamat parit rukkasia. Samoin alennettuun hintaan löytyi Eccon coret pienemmille tepsuttajille ja isommalle perus Canada bootsit (nehän on vähän niinkuin joka sään saappaat).

Eccon coretexit olivat meille uusi tuttavuus, mutta hyvillä mielin voin niitä suositella. Pitää pienet jalat lämpöisenä ja  tarrakiinnitys on kätevämpi, pehmeämpi kuin esim. Vkikingin vastaavissa, jossa tarrat ovat mielestäni varsin jäykät ja kovat.


Isommalle neidille hankin ensi kertaa nauhalliset talvikengät. Itse olen vastaavissa useamman talven seisonut päiväkodin niin pakkaslumisessa kuin loskaisessa pihassakin ja molemmissa ne ovat toimineet hyvin. Tämä jokasään bootsi toimii siis ainakin meillä koululaisen peruskenkänä.


Nyt hakusessa siis talvivaatetus ensi talveksi meidän perheen neitosille sekä tulokkaalle, joka ensi talvena on siis n. vuoden vanha. Hyviä ja edullisia vinkejä otetaan vastaan. Anyone? Ticketin verkkokaupan alesta ei löytynyt mitään meille tällä kertaa :(.

3 kommenttia:

 1. Minä suosittelen Molo Kidsin haalareita :) Meillä pienemmälle tilattu jo ensi talveksi, isommalle ei meinaa enää kokoa löytyä alesta mutta etsinnät jatkuu. Pieniä kokoja löytyy vielä eli teidän pienimmällä ainakin varmaan löytyy. Facebookin Molo Kids kirppikseltä löytyy lista jälleenmyyjistä.

  VastaaPoista
 2. 1vlle ostaisim vain "jotain nättiä" koska ei välttis edes suostu kävelemään lumessa :) joten ulkonäkö voi olla se pääkriteeri, myöhemmin sitten se teknisyys..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidan yhtyä ajatukseesi Kippuralla...1-vuotiaan asustuksesta voi karistaa monta euroa keskittymällä ulkonäköön ei teknisyyteen.

   Mutta niitä vinkkejä hyvistä tarjouksista esim. verkkokaupoissa toivon edelleen jonkun postaavan. Aika yleinen ale on -30% tällä hetkellä. Uskaltaakohan kauemmin enää odottaa vai onko sitten koot loppu?

   Poista

Kiitos kommentistasi <3