perjantai 14. kesäkuuta 2013

Päivitystä omaan vaatekaappiin

Kävin jokin aika sitten me&i ale kutsuilla ja intouduin sovittamaan Comfy shortseja, kaikkia fysiikan lakeja uhmaten. Ja sen seurauksena teinkin sitten kutsujen päätteeksi uhkarohkean teon ja tilasin ne shortsit itselleni ja ajattelin jopa käyttää niitä. (hiukan harmittaa, sillä nyt ne olisi saanut vähän edullisemmin)

kuva: lainattu me&i

Shortsiostosten jälkeen innostuin tilaamaan yhdet toisetkin shortsit ja muutaman paidan Espritiltä shortsien kaveriksi. Kaikki nämä löytyi Halensilta.

Edellisistä Halens ostoksistani olikin jo hetki aikaa. Ilokseni huomasin, että paketit toimitetaan nykyään postiin ja toinen positiivinen yllätys oli paketin toimitusaika. Se oli perillä 4. päivässä.

kuvat lainattu: www.halens.fi

(Tuo toinen raidallinen taitaa olla oikelta väriltään navy blue eli tutummin tummansininen.)

Halensilla on muuten meneillään suuri ESPRIT ale, kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa. Espritn vaatteista on muodostunut vuosien varrella ainakin minun ehdottomia suosikkejani. Niissä hinta-laatu suhde on kohdallaan ja mallit mukavan neutraaleja.


Hyvää alkavaa viikonloppua ja muistakaahan käydä osallistumassa art4u:n sponsoroimaan sisustustarra arvontaan mikäli, ette ole siihen vielä osallistuneet. Arvontahan päättyy huomenna 15.6.2013 klo. 23.00.


 

2 kommenttia:

  1. Molemmat shortsit näyttää tosi kivoilta. Itselläni myös etsinnässä pidemmät shortsit, mutta haluaisin väljät ja ohutta kangasta.

    Dahlian blogin kautta löysin tänne. Kiva blogi ! Tervetuloa tutustumaan omaani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tulit kurkkaamaan Sara S. Itse asiassa nuo beiget ovat juuri sellaista ihanan ohutta puuvillaa ja väljätkin ovat. Kääntämättöminä ovat polvimittaiset ja kääntämällä saa lyhyemmiksikin. Käynpäs heti vastavierailulla ;).

      Poista

Kiitos kommentistasi <3