torstai 27. kesäkuuta 2013

Jos olen eksynyt, soita... Taaperokyltti

Tämä teksti sisältää mainoslinkin ja on toteuttu yhteistyössä MUOTOKIELEN kanssa.

Erityisesti kesällä, kun lasten kanssa liikutaan paljon ulkona, retkeillään ja matkustellaan TAAPEROKYLTTI on erittäin hyödyllinen apuväline jokaiselle lapsiperheelle.

Taaperokyltin käyttötarkoitus on kaikessa yksinkertaisuudessaan se, että isä ja/tai äidin yhteystiedot kulkevat kätevästi lapsen mukana esimerkiksi eksymisen tai muiden yllättävien tilanteiden varalta. Se voidaan ripustaa mukana tulevalla renkaalla tai klipsillä melkeinpä mihin vaan: esim. housuihin,huppariin tai  vaikkapa reppuun.

Sain testattavakseni nämä MUOTOKIELEN itsetäytettävät taaperokyltit. Kyltit on valmistettu 100% biohajoavasta muovista ja siihen voi helposti kirjoittaa tarvittavat tiedot kuulakärkikynällä. Kyltti on kaksipuoleinen. Toiselle puolelle voi kirjoittaa yhteystiedot ja toiselle muita tärkeitä lisätietoja lapsesta.Meillä nämä lähtevät ehdottomasti kesälomareissuille mukaan. Eikä ne varmaan ole haitaksi lähipuistoon tai ostoksille mentäessäkään.

Muotokielestä löytyy erilaisten  taaperokylttien lisäksi matkalaukkukylttejä ja myös lemmikeille on omat kylttinsä. Tilaa omasi täältä!

Mitä mieltä te olette näistä? 
Löytyykö joltain jo taaperokyltti?

4 kommenttia:

 1. Blogistasi on tullut pelkkää mainostusta, ilmaista tavaraa vaan lisää.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävää jos sinusta tuntuu siltä. Yritän pitää mainostuksen tasapainossa muiden juttujen kanssa. Välillä on kiva vinkata uusista mukavista tuotteista muillekin.

   Poista
 2. nää muotokielen kyltit ON kyllä hyviä..meilläkin on. ja mitä mainostukseen tulee ni miusta ihan sopivassa suhteessa täällä siun blogissa muiden juttujen kanssa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä jos siltä tuntuu. Vain tarpeeksi hyvät vinkit haluankin jakaa. Ja nämä kyltit ovat juuri sellaisia.

   Poista

Kiitos kommentistasi <3