lauantai 15. kesäkuuta 2013

Mukavuus factor

Kuten olen aikasemmissa postauksissani maininnut vasta nyt neljännen lapsen jälkeen olen oppinut arvostamaan mukavuus tekijää pienten ihmisten vaatteissa. Se menee ehdottomasti kaiken muun edelle vaatteita hankkiessani.

Tästä seurasikin sitten pieni ongelma. Haluan käyttää minimiehellä bodeja, koska mielestäni paidat ovat hankalia pienellä, maata pitkin liikkumaan opettelevalla. Aina on maha paljaana. Mutta esim. shortsit ovat sitten taas tyhmän näköiset bodyn kanssa. Ja jos/ kun on kuuma niin shortsit olisivat kuitenkin pitkiä housuja parempi vaihtoehto.

Niin tiedän mitä nyt ajattelet, onhan niitä lappushortseja. Kyllä vaan, onhan niitä, mutta minkälaisia? Farkkukankaisia, tvillisiä, paksusta puuvilla kankaasta tehtyjä. Mietipä itseäsi makaamassa lattialla melkein kokonainen päivä jalassasi esim. juuri farkkukankaiset lappushortsit. Ajatus ei kuulosta kovin mukavalta, eihän?

Pienoisen etsintärumban jälkeen (täytyyhän niitä jostain löytyä) törmäsin näihin. The earth collection:in luomupuuvillaisiin shortseihin. Ihanan pehmeät, rennot lappushortsit joista saa helposti myös juhlavat yhdistämällä niihin vaikka sitten valkoisen kaulusbodyn.

lappushortsit: The earth collection  //  body: name it

Meillä juhlitaan tänään kohta 3-vuotiaita & jo 10-vuotiasta yhdessä sukulaisten ja kummien kanssa. Mukavaa viikonloppua, mukavissa vaatteissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3