sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Leivotaan leivotaan with COOLSTUFF

 Tänään meillä leivottiin...TAAS. Nyt Rauharentolan testikeittiössä testailtiin leivontatarvikkeita.

Sain blogiyhteistyön myötä valita COOLSTUFF verkkokaupasta muutamia tuotteita testattavaksi & arvioitavaksi. Koska alkava kevät ja kesä tuovat tullessaan jos jonkinlaisia juhlia ja kissanristiäisiä päätin valita seuraavat leivontatuotteet:

ruusu kakkuvuoan



















Tämä vuoka on valmistettu silikonista ja kestää enintään 230 asteen lämmön ja sen voi pestä asitanpesukoneessa. Vuoka toimii hyvin, kunhan vaan muistaa rasvata sen kunnolla jotta vailmis kakku irtoaa hyvin "koukeroisesta" vuoasta. Vuoka on sen verran isokokoinen, että sen täyteen saamiseksi tulisi ohjeen taikina tehdä kaksinkertaisena. Me päädyimme tällä kertaa  vain puolikkaaseen ruusuun.


Kakstämpel
Pikkuleipäleimasin

Pikkuleipäleimasin on valmistettu puusta ja irroitettava leimasinpää on silikonista. Leimasimen mukana tuli myös pikkuleipä resepti jonka testaamme myöhemmin.

Mehevä mustikkaruusu
200g voita
2,5 dl sokeria
3 munaa
3 1/4 dl vehnäjauhoja
1,5 tl leivinjauhetta
2 dl jäisiä mustikoita
2 rkl sokeria
Kuorrute:
tomusokeria
muutama mustikka
vettä

Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää munat yksitellen vatkaten. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää siivilän läpi taikinaan. Sekoita tasaiseksi. Soseuta sokeri ja mustikat tehosekoittimella ja lisää joukkoon vajaa puolet taikinasta ja sekoita. Levitä ruusun muotoiseen silikonivuokaan ensin vaaleaa taikinaa sitten tummaa ja lopuksi vaaleaa. "Pistele" taikinaa haarukalla, jotta saat raitoja kakkuun. Paista 150 asteessa 50min-1h uunista riippuen. Yleensä kakku paistetaan 175 asteessa, mutta silikonivuokaa käytettäessä voidaan käyttää matalampia lämpötiloja. Kakku on kypsä, kun kokeilet tikulla kakun keskustaa eikä tikkuun jää taikinaa kiinni. Kumoa kakku vasta jäähtyneenä. Koristele kakku tomusokerikuorrutteella, jonka voit värjätä muutamalla survotulla mustikalla. Loppusilauksen saat sihtaamalla lopuksi tomusokeria päälle.

Herkuttelun jälkeen isot ja pienet leipurit pesivät hampaansa cupcake hammastahnalla. Mukavaa piristystä hampaiden pesuun. Tämän hammastahnan tehosta en menisi takuuseen mutta lasten mielestä se ainakin maistui hyvältä.


 
Coolstuffin "tavarataivaasta" löytyy jos jonkinlaisia tuotteita ja suosittelen käyntiä verkkokaupassa niille, jotka eivät ota tätä elämää liian vakavasti ja elävät elämäänsä pieni pilke silmäkulmassa.

2 kommenttia:

  1. Voi mitä mahtavia tavaroita! Juuri sellaisia mitä minä tarvitsen, ehdottomasti! (tietenkin...)
    Pääsispä itsekin joskus testailemaan mutta täytyy ehkä tilausta pukata kuitenkin :)

    VastaaPoista
  2. Vitsit! MÄäkin haluan tollasen leimasimen!!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3