lauantai 20. huhtikuuta 2013

Hampurilaispäivää a'la Hälsans kök

Tänään meillä vietettiin hampurilaispäivää, joka onkin meidän lasten lempparipäivä. Poikkeuksena  tämän päivän hampurilaispäivässä oli vaan se, että hampurilaiset tehtiin kotona, buzzattavista Häsans Kök- kasvispihveistä.Soijasta valmistetut tuotteet ovat koko perheelle aivan uusi tuttavuus ja jännityksellä odotimme miltä nämä pihvit maistuisivat. Ja kaikille olikin iso yllätys, ensimmäisen palan haukattuamme; maku oli aivan kuin grillipihvissä, lihaisa!Pihvin koostumuskin oli kuin valmiissa jauhelihapihveissä mutta maku oli monta kertaa parempi. Kaiken kaikkiaan positiivinen kokemus. Mutta tulisiko näitä normaalisti ostettua kaupasta? Ei ainakaan koko porukalle, sillä paketillisen (4 pihviä) hinta on yli 4 euron . Eli meidän kokoiselle perheelle melko kallista lystiä siis.


Lisää Hälsans kök kasvisruokia löydät osoitteessta www.halsanskok.fi, sieltä löydät myös hyviä reseptejä ruokien valmitamiseen.

Meillä loihditaan vielä yksi kasvisateria pakasteessa odottavista kasvispyöryköistä. Nyt kuitenkin sulattelemaan hampurilaista sohvalle. ;)

Ja jos jollekin Buzzador on vielä ihan uusi juttu niin lyhyesti sanottuna: Buzzador on yritys, joka etsii testaajia erilaisille tuotteille. Buzzaajaksi voi ryhtyä kuka tahansa. Useimmiten buzzattavat tuotteet ovat ilmaisia ja sinun tulee sekä testata niitä itse, että jakaa ja kertoa niistä ystäville. Hauskaa puuhaa, kannattaa liittyä.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi <3