torstai 11. huhtikuuta 2013

Anton&Nina: Across retro ja Across Marley + lukija ale

 

 

Meille tuli eilen postia yhteistyökumppaniltani  Anton&Ninasta.
Saimme blogiyhteistyön myötä testattavaksi Across Retro malliston leikkipuvun sekä Across Marley lenkkarit. Meillä ei ennen ole ollutkaan tämän merkkisiä vaatteita ja koko merkki on minulle aivan uusi tuttavuus. Tässä teillekin tietoa tästä merkistä pähkinänkuoressa.



Across lastenvaatteet ja vauvanvaatteet ovat Suomalaista designia. Myös kengät ja reput kuuluvat Across valikoimaan. Tämän kotimaisen tuotemerkin takaa löytyy vankan kokemuksen omaava suunnittelutiimi. Across tuotemerkillä on valmistettu vaatteita vuodesta 2011 alkaen.

Across Retro leikkihaalari, turkoosi
kuva: antonnina.com

 

Acrossin retro-sarjan tyttöjen ja poikien raikkaan vihreissä vaatteissa seikkailevat värikkäät metsän asukit. Mallistoon kuuluu leikkipuvun lisäksi bodyja, paitoja, mekkoja ja housuja. Tämän sarjan vaatteita löytyy koosta 56cm aina 122cm:iin asti.


Ensivaikutelma on hyvä. Materiaali ( 95% puuvillaa ja 5% elastaania) tuntuu mukavalta: leikkihaalarin kangas on pehmeää ja erittäin joustavaa. Valitsin meille koon 68cm, joka vastaa mielestäni mitoitusta. Käännettävien resoreiden ansiosta pukua voidaan käyttää pidempään. Ensin resorit käännettynä ja sitten suorana.






Minä ihastuin tämän malliston kuosiin ja suunnitelmissa onkin  hankkia stereoillekin jotain kyseistä mallistosta.
Palaan varmasti tähän tuotteeseen myöhemmissä postauksissani, kun pääsemme leikkipukua pesemään ja näemme mitä sille sitten tapahtuu...


Neiti F sai testattavakseen jotain pinkkiä ;).
Acrossin muodikkaissa lenkkareissa on pitävä uritettu pohja, joka on erittäin kevyttä materiaalia. Lenkkarit ovat silti  tukevat ja sujahtavat jalkaan nopeasti  helposti säädettävien kengännauhojen ansiosta - ei siis sitä ainaista nauhojen solmimista. Pinkin lisäksi saatavilla on limen vihreät Marley:t. Kokoja löytyy koosta 28 aina kokoon 39.


Marleyt pysyy neiti F:n vauhdissa mukana




Kivana kevät yllätyksenä Anton&Nina tarjoaa lukijoilleni -10% alennuksen verkkokauppansa tuotteista (myös jo alennetuista tuotteista) 21.4.2013 asti. Alennuskoodilla rauharentola saat lunastettua alennuksen kassalla. Kauppaan pääset helposti tästä.


5 kommenttia:

  1. Nätti kuosi on tosiaan. Pirteä, mutta silti hillitty. :)

    VastaaPoista
  2. Mä ostin samanlaisen retrohaalarin (tosin meillä pidettiin yökkärinä), mutta pohja oli ruskea ja kantit oranssit. Tykkäsin tosi paljon kuosista ja väristä ja materiaalikin oli kiva.
    Kuitenkin jokusen viikon satunnaisen käytön jälkeen siitä lähti ylin neppari irti ja pojan sängystä löyty irtonainen terävähampainen nepparinpala - ei kiva!

    ...niin ja kuitista ei tietysti tietoakaan ja haalarikin ostettu kaukaa toiselta paikkakunnalta :P

    -embe

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tollasissa tapauksissa kannattaa olla yhteydessä valmistajaan tai jälleenmyyjään usein selkeästi vialliset tuotteet korvataan tai saa vaihtaa ilman kuittiakin. Kokemusta on.

      Poista
  3. Sorruin tietysti heti tilaamaan pari haalaria, mutta joku ongelma oli tuon alennuskoodin kanssa. Ensin hyväksyi sen ongelmitta, mutta tietojen syöttämisen yhteydessä hävitti sen alennuksen loppusummasta. Laitoin asiasta sähköpostia, joten toivotaan, että asia korjaantuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitatko mulle lisätietoa tilauksestasi osoitteeseen rauharentola2012@gmail.com niin ilmoittelen myös asiasta Anton&Ninaan niin tietävät että on alennuskoodin kanssa ollut ongelmia. Niin eiköhän asiat korjaannu.

      Poista

Kiitos kommentistasi <3