sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Kirppistelyä

Olipas ihana päästä kirppistelemään pitkästä aikaa. Tänään kierrettiin meidän perheen miesten kanssa Oliverin kirppis ja Femmatori tietenkin, neitien viettäessä laatuaikaa maman kanssa. Oliverin kirppis oli  vähän pettymys, sillä yleensä sieltä tarttuu mukaan ihanaa sisustustavaraa mutta eipä tällä kertaa.
Femmatorilla oli ihan mukavasti  lastenvaatteita niin tytöille kuin pojillekin tarjolla, mutta päätimme nyt keskittyä hurjaa vauhtia kasvavan minimiehen vaatetukseen. Ja hyviä löytöjä tulikin tehtyä.

Marimekon raitaa, Polarn O. Pyretin housuja, Småfolkia, tähti veloureita (mun lemppari housuja)

lisää Marimekkoa, Nansoa, IdaT:tä & tähtiä ja turkoosia

Ihania puuvilla shortseja ja NEXT:n söpöstely kengät
Ja itselleni löysin tämän pirteän limen vihreän intianpuuvilla tunikan. Sopii hyvin aiemmin hankkimani samanvärisen topin kaveriksi.

 
Rauhaisaa sunnuntai iltaa toivotellen.

2 kommenttia:

  1. Oi, ihania merkkivaatelöytöjä! <3 Täällä meillä päin ei oikein meinaa löytää vauvojen merkkivaatteita kirppiksiltä tai sit jos löytää, niin ne on ihan kauhtuneita kun ne on kiertäny ainaki 30:llä lapsella :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täältä kyllä löytyy ja monesti aika edulliseen hintaankin vielä. Useimmiten nuo käytetyt merkkivaatteet tuleekin ostettua juuri noilta live kirppikiksiltä, kun niissä hinnat ovat aivan toista luokkaa nettikirppiksiin verrattuna.

      Poista

Kiitos kommentistasi <3