keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Mattokauppaa ja vähän muutakin

Olohuoneen matto operaatio etenee hitaasti mutta varmasti. Matoksi valikoitunee perinteinen virkattu aura matto, joka on halkaisijaltaan n. 160cm. Joitakin tarjouksia olen sellaisista pyytänyt ja muutaman varteenotettavan tarjouksen olen saanutkin.Vielä hieman mietityttää uskallanko ostaa "tuntemattomalta tekijältä" ja saanko oikeasti rahalleni vastinetta.


Värivaihtoehdoista valkoinen olisi ihanin mutta se on ehdottomasti OUT,  sillä meillä asustaa liian monta sottapyttyä ;). Väri on siis edelleen valitsematta.

Kaipaankin siihen teidän apuanne. Tässä muutama kuva olohuoneestamme. Mitä väriä te ehdottaisitte tähän tilaan?Meillä muuten juhlistetaan tänään minimiehen 6kk päivää (kyllä vaan, siitä on jo puoli vuotta. Kääk miten nopeasti aika meneekään) ja illalla lähdemme moikkaamaan sankarin kummeja. Kiva päivä tiedossa siis. Pilvistä ja sateesta huolimatta ihanaa päivää sinullekin.

3 kommenttia:

 1. se valkoinen on ihab´n toimiva väri myös sottapytty perheessä. meillä on suurin osa matoista valkoisia jotka sitten aina cloridilla vaalennan. kätevää ja tulee muuten taatusti puhdasta :)

  VastaaPoista
 2. Minä ehdotan vaaleanharmaa. Ei näy ihan heti lika, mutta on kuitenkin valoisa väri. :)

  VastaaPoista
 3. Mehtäemäntä: Jään pohtimaan josko sitten kuitenkin valkoinen.
  Minttu: Vaaleanharmaata olen myös pyöritellyt mielessäni.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3