sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

"Prinsessoja ja astronautteja"

Tähän sunnuntaihin on sitten mahtunutkin paljon kaikenlaista. Kävimme juhlistamassa kummipoikani pikkuveljen yksvee synttäreitä ja "tuulettumishuoneen" rakennuskin edistyy kovaa vauhtia. Niin leikkimökkki sai eilen nimen tuulettumishuone, kun eräs ystäväni kommentoi kuvaa keskeneräisestä leikkimökistä sanoen, että ilmanvaihto on ainakin hyvä. Johon totesin, että kyseessä onkin tuulettumishuone.

Lasten synttärijuhliin on mukava pukeutua rennosti casual vaatteisiin. Lapsilla, kun ainakin  tuppaa meno yltymään jossain vaiheessa sellaiseksi, että paljetit lentää. Tai siis lentäisi jos niitä päällä olisi. Stereoiden rento lastenjuhlavaatetus koostui VENDI:n trikoisista ihanan iloisista pallotunikoista ja LINDEX:n vihreistä perusleggareista.


Minimies sai päälleen alennusmyynneistä löytyneet vähän pidemmät shortsit ja lyhythihaisen pikeebodyn (olen ihastunut noihin pienten miesten pikeebodeihin ja niitä löytyykin meiltä liian monta.)Neiti F valitsi vaatteekseen jokin aika sitten kirpparilta löydetyn pitsimekon  ja valkoiset pitsireunaiset leggarit. Ihanan kevyt kesäinen asu. Toimii! Hiuksiin laitettiin pieni nuttura, joka sai koristeekseen pikkuruisen ruusun.Itselläni oli päällä aina niin toimivat yksinkertaiset valkoiset pellavahousut ja hiukan normaalia "tyylikkäämpi" roosa pikeepaita.(pellavahousut vaihtuivat juuri ennen lähtöä farkuiksi, pulautusvahingon seurauksena)Rauhallinen rento tunnelma ja HERKULLISET tarjottavat, mitään muuta ei kunnon juhlilta mielestäni vaaditakaan. Ja sen mittapuun mukaan nämä juhlat olivat täydelliset. Juhlista kotiin viemisiksi saimme vielä ihanat pienet jakkarat leikkimökkiin laitettavaksi. Ihana yllätys.Lopuksi vielä muutama kuva rakennusprojektin etenemisestä. Kohta päästään sisustus puuhiin.Mutta nyt, Kauniita unia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3