keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Rauharentola testaa: Silverjungle + alekoodin jatkoaika

Tämä teksti sisältää mainoslinkin.

Posti toi paketillisen Silverjungle vaatteita meille testattavaksi blogiyhteistyön myötä. Jonkun verran Silverjungle vaatteita meidän lasten kaapista jo löytyykin entuudestaan. Alun alkujaan törmäsin näihin vaatteisiin aivan sattumalta lukemani blogin kautta. Ja uskaltauduin tilamaan niitä suosittelujen jälkeen meillekin. Ja olen ollutkin niihin tyytyväinen ja ne ovat mm. säilyttäneet värinsä pesusta toiseen. Erityisesti sukkahousuja suosittelen lämpimästi. Ne ovat mitoitukseltaan melko nafteja, mutta paksut, todella pehmeät ja säilyvät hyvinä kovasta kulutuksestakin huolimatta.

Mikä ihaninta Silverjungle vaatteilla saan puettua perheen pienimmät samanlaiseen tyyliin ja samaan värimaailmaan. Stereoillekin löytyy ihania samanlaisia mutta erillaisia vaatteita, joissa kuosi on sama mutta malli onkin sitten erillainen.

Tässä siis ensimmäiset testattavat minimiehen päällä.


Tähtiteeppari ja pilkkupöksyt olivatkin meille jo entuudestaan tutut sillä stereoiden vaatekaapista löytyy samaa kuosia hiukan eri muodossa. Ihanan yksinkertaiset malliltaan ja oikein mukavat pienimmäisenkin 
    päällä. Teepparissa on napit olkapäillä ja se helpottaa pukemista. Pöksyjen olkaimien kiinnitysmekanismina on helpot nepparit. 
Pesun jälkeen näille täytyy hiukan näyttää silitysrautaa mutta niinhän kunnon kotiäiti tekee kaikille vaatteille vai kuinka ;)?

Onko teillä jo muuten kokeiltu SILVERJUNGLE vaatteita?

P.S. Sain postia Silverjunglelilta, että alekoodin voimassaoloaikaa on jatkettu ja Rauharentolan lukijat saavat -10% lisäalen jo alennetuista (-30%, -40% ja -50%) tuotteista tämän kuun loppuun asti. Eli KOODILLA blogi10 saatte tuon lisäalen tilauksestanne 31.7.2013 asti. Kauppaan pääset tästä tai klikkaamalla kuvaa sivupalkista.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3