tiistai 9. heinäkuuta 2013

Living and room sisustuskutsuilla

Eilen illalla olin ystäväni järjestämillä LIVING AND ROOM sisustuskutsuilla. Nämä kutsut ja tuotteet olivatkin aivan uusi tuttavuus. Kutsuilla oli esillä paljon kivoja juttuja, ja kuvastoistakin löytyi lisää ihania jutskia sisustukseen .Osa tuotteista oli tässä kohtaa kautta jo loppuunmyyty mutta paljon tuotteita oli vielä jäljellä ja osa niistä löytyi ALE hinnoin. Yleisesti näiden tuotteiden hintataso oli ehkä hiukan keskitasoa korkeampi.

Tässä muutamia henkilökohtaisia lemppareita:


Lopulta päädyin kuitenkin tilaamaan vain tuon puisen pala kalenterin, joka oli juuri sopivasti ale:ssa. Torkkupeitto oli aivan ihana materiaaliltaan mutta kuosi oli mun makuun vähän liian runsaasti kuvioitu. Maltillisemmalla kuvioinnilla tai jopa yksivärisenä sille olisi ehdottomasti löytynyt paikka meiltä.

Product 11
kuvat lainattu www.livingandroom.fi

Ystäväni oli jälleen kerran loihtinut kutsuille AIVAN  ihania syötäviä. Nams! Jo pelkästään niiden vuoksi kutsuille kannatti osallistua. Kaiken kaikkiaan oikein kivat kutsut siis. Näitä vaan lisää. Ehkä intoudun jopa itsekin järjestämään syksymmällä jotkut sisustuskutsut.

Produkt 6
kuva: living and room


Oletko sinä ollut LIVING AND ROOM kutsuilla tai onko tuotteet sinulle muuten tuttuja? Jos ovat, mitä pidät niistä?

Minä jään nyt vaan odottelmaan omaa pakettiani, jonka pitäisi saapua parin viikon sisällä.

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi <3