maanantai 20. tammikuuta 2014

Pohdintoja kevään mallistoista (me&i SS2014 & Pomp de Lux SS2014)

En tiedä onko synkkä, pimeä ja pitkä syksy vai niin hetktinen elämämme vienyt energiavarantoni  ihan punaiselle. Huomaan, että minulla on suunnaton tarve kerätä ympärilleni energisoivaa ja piristävää keltaista. Kukkia, tekstiilejä ja vaatteita melkeinpä mitä vaan pieniä auringonhippuja. Enrgiantarpeen täytyy siis olla todella suuri. Ehkä apua tuokin kohta julkaistava me&i SS2014 mallisto ja hetkeä myöhemmin julkaistava Pomp de Lux SS 2014 mallisto.

Julkaisinkin jokin aika sitten Pomp de Luxin sneak and peek kuvan blogin Facebook sivulla ja kieltämättä lupaavalta vaikuttaa. Ainakin ihanan keväistä vaaleaa keltaista. Mitäs mieltä te olette?

kuva lainattu: Pomp de Lux

Me&i:n sneak and peek kuvat taasen eivät vielä vakuuttaneet. Mutta odotan silti koko malliston julkaisemista ja kutsuja & live kontaktia mallistoon. Ehkäpä sieltä suosikkeja löytyy kuitenkin.

kuva: me&i

En tiedä miksi mutta ylläolevasta kuvasta voisin helposti kuvitella, että kysymyksessä on ennemmin syksyn kuin kevään mallisto. Ehkäpä tuo värimaailma on hiukan syksyinen ja tumma. Tuntuuko teistä samalta?

kuva: me&i



















No pian nähdään kumpi voittaa tänä keväänä Ruotsi vaiko Tanska. Joko sinun kutsukalenterissasi on kutsuja tälle keväälle?

4 kommenttia:

  1. Tuo Pomp de Lux kyllä vaikuttaa ihanalta, myös aiemmat mallistot. Nyt meidänkin poika alkaa olla sen ikäinen ja kokoinen, että merkin vaatteita voi harkita. Voi kun tekisivät vastasyntyneestä alkean vaatteita!

    VastaaPoista
  2. No niinpä Rouva Y. Meidän minimies käytti nyt 1 vee synttäreillään Pompin vaatteita eka kertaa. 80cm paita oli just sopivan kokoinen ja farkuissa löytyy vielä kasvunvaraa. Vaatteiden kokohan vastaa melko hyvin todellista pituutta.

    VastaaPoista
  3. Enpä vois olla enempää samaa mieltä. :) Pompin mallistoa odotan suuremmalla innolla, me&i ei ainakaan näkemäni perusteella ihan kamalasti nappaa. Omat kutsut kuitenkin buukattu, joten eiköhän sieltä jotain tilattavaa löydy, itselleni ainakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, että mallistosta löytyy kuitenkin edes muutama mukava juttu.

      Poista

Kiitos kommentistasi <3