torstai 26. syyskuuta 2013

TASARATIA saappaat

En ole koskaan ollut erityinen kumisaappaiden ystävä. Mutta lapsiperheessä kumisaappaat ovat melko tarpeelliset, myös aikuisilla. Ennen olin varma, että jos hankkisin saappaat haluaisin saappaikseni vaaleanpunaiset Hunterit, mutta nyt ajattelen hiukan toisin. Niitä vilisee blogeissa tämän tästä ehkäpä liiaksikin? Loppujen lopuksi kumisaappaathan ovat VAIN kumisaappaat vaikka niistä on tullutkin viime vuosina varsinainen muoti-ilmiö.


Ratian valikoimasta löytyi juuri sopivat saappaat tämän hetkiseen rakkauteni kohteeseen eli mustavalkoiseen raitaan. Ja ne näyttivät juuri sopivan päteviltä tämän syksyn kumpparikavereikseni. Ja, kun sain valita yhteistyötuotteen niin selvää oli, että kotiuttaisin meille nämä niin ihanat mustavalkoiset tasaraita saappaat.


Ratian valikoimasta löytyy normaalien pitkävartisten saappaiden lisäksi myös  suositut lyhytvartiset kaupunkisaappaat, sekä nyt myös kiilakorkosaappaita lyhyt- ja pitkävartisena. Koko valikoiman näet täältä.
Kertokaahan omistatteko te kumisaappaita ja jos omistatte niin millaset ja onko ne tulleet tarpeeseen vai ovatko jääneet kaapin nurkkaan pölyttymään?

Ja jos, ette vielä sellaisia omista Ratiashop tarjoaa lukijoilleni kumisaappaat rahtivapaasti KOODILLA SAAPPAAT2013.  Koodi koskee kumisaappaita ja lisäämällä koodin saapastilauksen yhteydessä saat rahtivapaan toimituksen (nouto postista, normaalihinta 6,50), kun teet tilauksesi 29.9.2013 mennessä. Eli lompsin lampsin kumppariostoksille. Klik klik.

Mukavaa päivää.Ja meinasin ihan unohtaa, Melli EcoDesign arvonta on päättynyt ja voittajaan palaan heti arvonnan suoritteuani, malttakaahan pieni hetki. 

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi <3