sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Pientä luksusta arkeen: BB voide Vichy Idealia

Melko harvoin jos juuri koskaan testaan aikakausilehtien mukana tulevia kosmetiikkanäytteitä. Nyt pöydän kulmalle oli kuitenkin jäänyt muutama Vichyn BB voiteen näytepakkaus ja päätin testata sitä. Ei enää mikään uutuustuote mutta minulle uusi tuttavuus.Olen jo testannut useamman BB voiteen onnistumatta löytämään minua miellyttävän sävyn tai edes voiteen. Ja olin melko varma, että tämä ei tekisi poikkeusta mutta toisin kävi. Rakastuin tähän tuotteeseen heti ensikosketuksesta.

Koostumukselta tämä on hieman meikkivoiteen kaltaista, mutta levittyy tasaisemmin kasvoille ja jättää ihon luonnollisen näköiseksi ja väriseksi. Voiteessa on aavistus aurinkorasvan tuoksua, mutta ei häiritsevästi. Mutta tämän  voiteen suojakerroin onkin 25. Kaiken kaikkiaan melko mietotuoksuinen.  Kaiken kaikkiaan aivan ihana voide. Täytynee näytepakkausten loppuessa marssia apteekkiin ja ostaa tätä kokonainen tuubi.

Googlettamalla selvisi, että sävyjä on saatavana kaksi; light ja medium joista ensimmäinen näyttää riittävän luonnollista lopputulosta tavoittelevalle.

Kannustan ehdottomasti kokeilemaan tätä voidetta, se saattaa olla rakkautta ensi käytöstä lähtien. Rakkauden täyteistä sunnuntaita.

P.S. Käsityöhaaste odottaa vielä muutamaa rohkeaa ja HENKKUMAARIA laitahan osoitetietosi sähköpostilla kohti Rauharentolaa. Ja kiitos kaikista uusista haasteista, jotka olen saanut. Otan ne käsittelyyn kunhan sopiva hetki löytyy.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3