keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Sisustamisen sietämätön keveys ja muita mietteitä

Onko sisustaminen sinullekin loppumaton projekti, kuin palapeli ilman viimeistä palaa, keskeneräinen? Aina.
Itse huomaan, että kun luulen pääsäväni loppuun huomaan, että jotain puuttuu. Tai sitten löydän, jonkun ihanan jutun, joka saa minut palaamaan takaisin lähtöruutuun sillä se ei ehkä sovikaan jo aikaisemmin kokoamaani.
Hetken huumassa ihastun & rakastun ja sitten kyllästyn. Kasa hutiostoksia, jotka päätyvät pian muutamalla eurolla kiertoon. Muuttuvia tyylisuuntia, värejä ja ah sitä kaikkea. Mutta eipä taida sisustusmaailmassakaan kuten ei muotimaailmassakaan olla ikuista. Tyylit ja värit muuttuvat välillä varsin nopeasti. Tänään in ja huomenna out. Niin se vaan menee.
Nyt tosin luulen löytäneeni oman tyylini. Selkeän, yksinkertaisen, värimaailmaltaan pelkistetyn ehkä joidenkin mielestä jopa tylsän. Mutta josta itse pidän. Huokeilla ratkaisuilla ja harrastajasisustajan valinnoilla pyrin saamaan harmoonisen kokonaisuuden, joka toivottavasti näyttää hyvältä myös huomenna.

kollaasin kuvat: H&M home // Biltema

 Käyn usein tyylivarkaissa ja muuntelen sitten näkemääni enemmän itseni näköiseksi. Mutta melkein jokaisesta käymästäni kodista olen voinut varastaa jonkun toteutettavan idean mukaani. Saatat siis hyvinkin löytää jotain omaasi minun kodistani ;).
Millainen sisustaja sinä olet? Seuraatko uusimpia sisustutrendejä vai oletko enemmän oman tiesi kulkija?

 Ja kaiken tämän sisustussepustuksen keskellä muistutan käsityöhaasteeseen osallistuneita lähettämään osoitteensa sähköpostilla minulle niin saan käsityöyllätykset matkaan ja kaikkia siitä, että meneillään on ihana Melli EcoDesign arvonta, jonka palkinnon voi vaikka laittaa pukinkonttiin. Mukavaa päivää ja tervetuloa kaikille uusille lukijoille, jokainen teistä on tärkeä.

1 kommentti:

  1. Minä sisustan hassusti ja täysin omalla tyylillä mitään muuta tyylilinjaa ei ole kuin paljon vihreää väriä ja pieniä yksityiskohtia. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3