keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Meidän uusi makuuhuone

Vihdoin ja viimein valmista, ehkäpä. No ainakin puuttuva verho on nyt saatu ikkunaan. Meillä tapahtui siis tässä jokin aika sitten huoneidenvaihdos. Me muutimme isosta makuuhuoneesta pienempään huoneeseen ja näin lapset saivat itselleen isomman lastenhuoneen ja enemmän leikkitilaa.


Makuuhuone on hmmmm... antakaahan, kun mietin... kerrassaan kompaktin kokoinen. Ihana pienen pieni soppi, johon hyvä vetäytyä illalla nukkumaan. Sitähän aikuisten makuuhuoneessa lähinnä tehdään, nukutaan, joten siihen tila on oikein riittävä ja hyvä niin. Sängyn lisäksi sinne ei juuri muuta suurta mahdukaan.


Pienen pienenä muutoksena vaihtaisin vielä tämän vaatteiden, päiväpeiton ja tyynyjen säilytyspaikkana  toimivan korin värimaailmaltaan paremmin makuuhuoneeseemme sopivaksi. Sänkyhän meillä on tammen sävyinen. Tuo jälkimmäinen kori on siis melkeinpä identtinen kopio Tine K korista, hinta tosin erottaa nämä toisistaan. Tuota sadonkorjuukori nimeä kantavaa koria myytiin nimittäin Kodin Terrassa alle kympin hintaan. Josko sieltä vielä löytyisi näitä.


Ja niin, olohuoneeseen hankitut musta-valkoraidalliset tyynynpäälliset sopivat nyt myös makuuhuoneeseen. Tyynynpäällisiä vaihtamalla saa makuuhuoneen ilmettä vaihdettua taas vähän toisenlaiseksi. Helppoa ja yksinkertaista.

Mitäs pidätte?

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää. Mitä jos maalaisit tuon sinun korin jonkun toisen väriseksi? T. Sari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Hmmm totta, maalaamista en tällä kertaa edes ajatellut mutta miksi ei ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3