perjantai 28. helmikuuta 2014

Melkein unohdetut: Sorsakoski aterimet

Haikailin vuosia sitten Sorsakosken aterimien perään. Niissä, kun on sitä jotain rappioromanttista sen lisäksi että ne ovat varsin käytännölliset. Ja haalinkin itselleni ison kasan haarukoita. Lyhyesti sanottuna ne, kun ovat yksinkertaisuudessaan ihan ykköset. Innostus kuitenkin laantui ja lopulta unohtui. Pieni muistutus kyseisistä aterimista ja päätin nyt hankkia  haarukoiden kaveriksi  ensi tilassa veitsiä ehkä myös isoja lusikoita. Tosin  tuo lusikoiden muotokieli ei ole vielä täysin vakuuttanut minua. Mutta ehkäpä lusikoidenkin aika koittaa pian.








Kasa haarukoita odottaa parikseen veitsiä, joita löytyikin huuto.net:stä melko kohtuulliseen hintaan. Nyt vaan odottellaan milloin postilaatikkoon kirjaimellisesti kolahtaa.

Ja hei, muutama uusi lukija on taas löytänyt tiensä Rauharentolaan. Lämpimästi tervetuloa.
Muksaa perjantaita.

4 kommenttia:

  1. Ihanat! Tulee hyvällä tavalla mieleen lapsuuden mummola, jossa ruoka maistui aidolta voilta ja suolalta.

    Ps. Ihan mahtava tuo yläosan banneri. Todella onnistunut ja kuvaava. Olen täällä ravannut sitä katsomassa jo useampaan otteeseen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös, omassa mummolassani oli aikanaan luupäiset Sorsakosket. Oi kiitos, olen myös itse erityisen ihastunut tuohon banneriin. Se on niin Rauharentola niin me.

      Poista
  2. Mun mummolla oli nuo ruokailuvälineet kunnes muutama vuosi sitten tätini siivous/uudistuspuuskassa heitti ne ROSKIIN (kyllä, roskiin) ja osti jotkut ihan hirveet halppikset tilalle :( Hän ei ymmärrä oikeen suomalaisen tavaran päälle..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on muutaman kerran käynyt noin. Olen uudistusinnossani heittänyt "arvokasta" pois ja vaihtanut johonkin halpaan mutta mukamas kivemman näköiseen. Onneksi olen vahingoista viisastunut :).

      Poista

Kiitos kommentistasi <3