torstai 27. helmikuuta 2014

Unelmia ikiomista Aarnioista

Tykkään kovasti paljon Eero Aarnion suunnittelemista tuotteista, joita voi käyttää niin leikeissä kuin sisustuselementtinäkin. Leikkisyys ja yksinkertainen muotoilu kolahtaa ja ihan ehdoton suosikki on tämä kaveri.
Ja jos oikein etsisi niin eiköhän meidän nykyisestä kodista löytyisi paikka XL kokoiselle Tupla Kuplallekin. Tämä valaisin, kun vaatii tilaa ympärilleen.Suomalaisessa muotoilussa löytyy niin paljon helmiä. Oi kunpa olisi vain tarpeeksi rahaa kaikkiin niihin.

Löytyykö sinulta omaa Aarnio suosikkiasi?kuvat lainattu

4 kommenttia:

 1. Suosikkeja löytyy ja minä haaveilen aina ja ikuisesti myös tuosta xl-kokoisesta tupla kuplasta ♥ m-kokoinen kotiutui pari viikkoa sitten ja se oli yksi unelmien täyttymys ♥

  Pony olisi haaveena puppyjen kaveriksi ;) suosikkeja siis löytyy pilvin pimein. Yksi lemppari on vielä pakko sanoa, eero aarnion plastex sarjan maljakot, kauniit yksinkertaiset :) ja ne ovat käytössä käteviä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teiltähän löytyy :). Tuo yksinkertaisuus ja käytännöllisyys on mielestäni juuri se juttu. Mukavaa että kauniskin voi olla käytännöllistä.

   Poista
 2. Meillä on Pony ja siitä tykkään tosi paljon! Pieni tuplakupla voisi myös olla kiva, mutta olen miettinyt onko se vähän liian nähty jo. Lastenhuoneeseen ottaisi mieluusti Nukkumatti -valaisimen, se on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yritän aina ajatella niin, että ostan sellaista joka omaa silmää miellyttää ja sopii oman kodin tunnelmaan. Enkä niin että onko juttu jo nähty ei vai. Klassikot säilyvät vuodesta toiseen.

   Poista

Kiitos kommentistasi <3