maanantai 17. helmikuuta 2014

Sisustuspulmia

Huh heijaa viikonlopun aikana meillä on pyöräytetty huonejärjestys uuteen uskoon ja  siinä samalla uudelleen sisustettu muutamaa muutakin huonetta. Ne ihan vaan pieniä juttuja tosin. Stereot saivat itselleen kauan toivomansa huoneen yläkerrasta ja minimies oman, noh melkein oman huoneen alakerrasta. Iso huone, joka tulee toimimaan myös tarvittaessa vierashuoneena.

Tyttöjen valtakunta on jo melkein valmiin näköinen, kun taas minimiehen huone...miten sen nyt kauniisti muotoilisi on melko tyhjän oloinen. Ja sisustuksen punainen, sininen tai musta lanka on pahasti kateissa. Huoneesta löytyy tällä hetkellä keräilyerä huonekaluja: valkoinen pinnasänky, Stuva säilytyspenkki, Trofast hylly, Markör hylly ja vanha antikkinen lasten päästävedettävä sänky.


Sen verran suunnitelmia on, että Markör hyllyn ajattelin maalata, samoin vanhan sängyn. Stuvaan olisin halunnut vaihtaa etulevyn toisen väriseksi mutta yllättys yllätys niin käteväksi kehutun Stuva säilytysjärjestelmän etulevyjen värin vaihtaminen rajoittuukin vain laatikoihin ja kaappeihin. Mikäli penkin alle tulevan laatikon haluaa vaihtaa täytyykin etulevyn sijaan ostaa koko laatikko. Blaah sanon minä.
Näillä siis mennään, mutta miten ihmeessä näistä saa harmoonisen kokonaisuuden?

Haaveissa mustavalkoista muutamalla väripisaralla (pakon sanelemana). Sohvasänky hankintalistalla mielellään juuri mustana ja mahdollisimman yksinkertaisena.


Mutta kertokaahan millä yhdistää nämä jo olemassa olevat kalusteet toisiinsa?  Liitutaulutarraa säilytyspenkin laatikon kylkeenkö?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3