lauantai 1. maaliskuuta 2014

Vihdoin DIY betonivalaisin

Tässä se nyt on diy betonivalaisin. Idean tähän nappasin Esmeralda's blogista jo ikuisuus sitten. Lamppukin tätä tarkoitusta varten on pölyttynyt meillä jo hyvän aikaa. Vaikka nämä DIY jutut tehdään meillä yleensä melko nopeaan tahtiin jostain syystä tämä sai odotella kauemmin. Mutta nyt vihdoin valaisin on valmiina ja ripustettu ruokapyötämme yläpuolelle.


Lamppu on Ikean muovinen Melody, jonka hankin Facebookin paikallisesta vaihtoringistä. Jo kellastunut alkujaan valkoinen valaisin vaihtui lastenhammastahnaan. Mutta eipä tuo kellastuneisuus haitannut mitään. Se sai nimittäin pintaansa kaksi kerrosta saneerauslaastia, ihan ohut ja vähän paksumpi laastikerros. Vuorokauden verran kuivumista ja valmista tuli.

Pieni mutta jotenkin symppis. Valaisee juuri sopivasti ja ollaanhan nyt menossa kohti kevättä niin luonnonvalokin lisääntyy hurjaa vauhtia. Löytää toisenkin paikan meiltä aivan varmasti mikäli ei nykyiselle paikalleen jää.
Me lähdetään tänään viettämään perheen yhteistä aikaa seurakunnan järjestämään perhe päivään (mikäli saan loput porukasta ylös sängystä), jonka jälkeen on tiedossa äidin omaa aikaa hyvän ystäväni luona kynttiläkutsujen merkeissä.

P.S. Facebookin puolella kerroinkin jo eilen, että tiedossa on mukavia uusia yhteistyökuvioita ja niistä tekin saatte osanne. Kivaa eikö totta?

Ihanaa lauantaita ihanaiset!

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi <3