torstai 6. maaliskuuta 2014

Pieniä juttuja

Rohkea rokan syö ja ompelin vihdoin verhon minimiehen huoneeseen ja koska kangasta jäi verhon jälkeen vielä pala niin hurauttelin siitä tyynynpäällisen. Hyvä minä. Kankaana tässä Ikean halpis Britten Nummer kangasta, jota meillä oli käyttämättömänä pala kaapissa. Varsin ohutta mutta muutoin kivaa kangasta. Hintakin on muistaakseni vain pari euroa/metri.


Koska ikkuna on 270cm leveä verho täytyi ommella kahdesta palasta. Tekstien kohdistaminen ei ihan onnistunut toivotulla tavalla mutta olkoon. Tulos on taiteellinen kuten eräs ystäväni totesi. Ja sopii hyvin meidän muutoinkin täydellisen epätäydelliseen sisustukseen.

Sohvasänkyä odotellaan yhä. Alkuviikko on muuttunut loppuviikoksi mutta sohvasängystä ei kuulu mitään. Odotellaan...

Illalla  katselin isoa tyhjää seinää (ai mullako muka tylsää), jonka toisella laidalla on ylhäältä päin aloitettu kuvakollaasi, jonka toivotaan pian kasvavan. Mutta so far liikaa tyhjää tilaa. Niinpä päätin leikata d-c-fix kontaktimuovista viirinauhaa varten viirit. Ja liimata ne sitten seinään vähän niinkuin täytteeksi. Ja vaikka itse sanonkin siitä tuli tosi kiva.Must have hankintana huoneen teemaan sopivana löysin Home & Garage verkkokaupasta nämä uutuudet. Ne täytynee kotiuttaa ensitilassa. Hyllystä nimittäin löytyy juuri tilaa kahdelle ihanalle Beetlelle.


Mukavaa torstai iltaa ihanaiset.

2 kommenttia:

  1. Voi, ihanat viirit! Mä toteutin ne liitutaulutarrasta - toimii sekin! :) http://mutsimatskua.blogspot.fi/2014/02/lastenhuone-viela-kerran.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli jäänyt tuota aikaisemmasta projektista niin sopi hyvin käytettävksi tuohon. Toimii varmasti myös liitutaulutarralla ;).

      Poista

Kiitos kommentistasi <3