tiistai 21. toukokuuta 2013

Soap Factory, hurahda sinäkin saippuaan

Eräänä päivänä etsiessäni neiti F:n opettajalle sopivaa kesälahjaa päädyin aivan sattumalta suomalaisen Soap Factoryn verkkokauppaan. Ja kuinka ollakaan kesälahjan lisäksi sain uuden yhteistyökumppanin blogilleni ja pääsin tutustumaan tarkemmin näihin ihaniin saippuoihin.
Soap Facotry on  kotimainen 2007 perustettu perheyritys ja se valmistaa mm. herkullisia saippuoita käsityönä käyttäen niiden valmistuksessa mahdollisimman luonnonmukaisia aineita. Saippuat ovat säilöntäaineettomia eikä niitä ole testattu eläinkokein. Tuotteet ovat myös Avainlipputuotteita. (lisää yrityksen filosofiasta voit lukea täältä.)

Kaikki eivät pidä palasaippuoista mutta minä olen niitä tottunut käyttämään ja juuri  käsitehtyjä saippuoita olen ostanut aikaisemmin sekä Englannista että Virosta kun en ollut tietoinen että niitä saa lähempääkin. Nämä veden kielelle saavat saippuat ovat heikkouteni ja olen täysin myyty.Ajattelepa oikein tarkasti, miten upea tuote saippua oikeastaan on. Se ei jätä mitään jälkeensä, kun se on käytetty loppuun. Ei muovipulloja eikä muita jäämiä. Sitä ei myöskään tarvitse pakata loputtomiin pakkausmateriaaleihin. - kaikki tämä TOTTA ainakin Soap Factoryn saippuoissa. Kaikki pakkaustiedot on painettu saippuan paperiseen etikettiin ja that's it muuta pakkausta ei olekaan.

Coco, Margarita, Ally tässä muutamia mainitakseni. Klikkaa itsesi Soap Factoryn verkkokauppaan ja löydä omat suosikkisi. Näihin saippuoihin ei voi muuta kuin ihastua.


Tässä innostuksissani olin vallan unohtaa... Joku teistäkin voi saada itselleen ihanan Soap Factoryn tuotepaketin, 2 saippuaa ja saippua-alustan. Ihanaa eikä totta?


Se siis arvotaan nyt ja arvonta päättyy 29.5.2013 klo.23.00

Reilu peli jokainen mukana yhdellä arvalla, lukijaksi voit silti liittyä vaikka siitä ei ylimääräistä arpaa tällä kertaa saakaan ;). Kommentteihin voisit vaikka kirjoittaa mistä pidät eniten tässä blogissa. Anonyymit mukaan erottuvalla nimimerkillä.Voittajan ilmoitan jälleen blogissa arvonnan pääytyyä.  Ja mikäli ONNI ei suosi, niin no hätä. Omat suosikkinsa voi kätevästi hankkia täältä.

37 kommenttia:

 1. Sananmukaisesti Rauha rentola, blogi siis :D
  Terkuin Sanna/ Murula

  VastaaPoista
 2. mie tykkään siun vaihtelevista elämänmakuisista jutuista. älyttömän kivoja niksejä ja ideoita jos jonkinmoisia aina shoppailuvinkkeihin asti. lisäksi siun jutut on ajan hermolla..niinko nyt nää opettajian lahjukset. ehdottomasti mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 3. Mukana arvonnassa. Pidän siitä kuinka kerrot arjestanne ja lapsistasi yms. :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Nyt pienellä tuunaustauolla, mutta ajatuksia päässä jo miljoona.

   Poista
 5. Itse kun olin lasten kanssa kotona tuntui, että aika ei riitä mihinkään - onkin ihana seurata kuinka paljon sinä saat aikaiseksi arjen pyörityksen keskellä!

  /Hanna

  VastaaPoista
 6. Kaunista ja hyvin kirjoitettua tekstiä on aina mukava lukea vaikka aihe ei niin heti nappaisi... sitähän voi innostua ihan yllättävistäkin jutuista. Kuten vaikka palasaippuasta :D Näitä on saatava itsellekin!!

  VastaaPoista
 7. Plussaa monipuolisista jutuistasi! :)

  VastaaPoista
 8. Tykkään kaikista sun postauksista, mutta lemppari on kyllä se kun tuunasit lampunjalan :) Nappaan kuvan mukaan omalle puolelle linkittämistä varten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lampusta tuli omasta mielestänikin oikein kiva.

   Poista
 9. Mukana arvonnassa, vaikka tuskin salama iskee samaan puuhun kahdesti ;) (No, itse asiassa sanonta on aika huono, koska salama usein iskee samaan ja siihen korkeimpaan puuhun useammankin kerran ;) Olen vielä ihan uusi blogisi lukija, mutta olen jo tykästynyt monipuolisiin aiheisiin. Pihastakin oli juuri ajankohtaisesti juttua.

  VastaaPoista
 10. tykkään kaikista muista paitsi en ruoka/ leipomisjutuista. en ole mikään keittiöihminen. plussaa myös aktiivisesta bloggaamisesta. tulee mukavan usein uusia juttuja. t.Heidi

  VastaaPoista
 11. Mukana! Tuunausvinkit on parhaita! :)

  VastaaPoista
 12. Mukaan arvontaan! Minä kans tykkään tuunauksista ja niitä aina joka blogista ekana ettin. :)

  VastaaPoista
 13. Mukaan arvontaan! Tykkään elämäniloisuudesta blogissasi :D

  VastaaPoista
 14. Mukana ihanassa arvonnassa. Etsin sisustusvinkkejä, luen kyllä kaikki postauksesi.

  VastaaPoista
 15. Kuvat ovat aina mukavia katsella, samoin erilaiset käyttökokemukset tuotteista luen.

  VastaaPoista
 16. Sulla on nättejä kuvia sekä arvonnat on toodella kivoja :)

  VastaaPoista
 17. Palasaippuat on ihania. Omassa kylpyhuoneessani olen palasaippuoita suosinut, mies pitää enemmän nestesaippuoista. Lapselle käy kumpi vaan. Ihana arvonta :)
  T: Maiqqu

  VastaaPoista
 18. Ihania saippuoita.. Itselleni jäi viime kesän Levi reissulta käteen pala-saippuat: suklaa ja vadelma.. Pidän tavastasi kertoa (kirjoittaa). :)

  VastaaPoista
 19. Mukana! Ihania saippuoita! Ostelen joskus vessaan ihan vaan somistukseksi!!

  VastaaPoista
 20. Asioita jotka myös minua kiinnostaa. :)

  VastaaPoista
 21. Mukana! Sulla on kivat jutut ihan vaan arjesta mukavalla tyylillä.

  VastaaPoista
 22. Mahtava palkinto, olen joskus suunnitellut itse saippuan tekoa mutta se osoittautuikin liian monimutkaiseksi :)
  Ja kiitos inspiroivasta blogistasi!
  -Shiva-
  suddenconnection(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 23. Monipuoliset jutut...on ruokaa,juomaa tuunausta ja arkisia aherruksia!!!

  pikkeliini@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Mukana minä myös lipukkeella. Blogisi on ihana ja innostava.

  VastaaPoista
 25. Kaikki lapsiin liittyvät jutut ja arjen kuvaus kiinnostavat.
  Nimimerkki Neiti Kesäheinä

  VastaaPoista
 26. Ihania saippuoita! Blogisi piristää kivasti päivää. Kiva arvonta. Hiisukas

  VastaaPoista
 27. Vielä ehdin mukaan :). Kaikki arkiset jutut ovat kivoja.
  -minttu47-

  VastaaPoista
 28. Blogisi on vielä aika tuore tuttavuus, mutta innolla olen kahlnnut postauksia taaksepäin. Arjen maku, tuunaukset ja vinkit sekä itseäni inspiroivat kollaasit ja ideat saavat kahlaamaan blogiasi!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3