lauantai 25. toukokuuta 2013

Nosh lastenvaatekutsut

Koska minunkin täytyy ehdottomasti seurata aikaani ja olla tietysti muodikas, niinpä pidin eilen Nosh lastenvaatekutsut. Paikalle saapui kymmenkunta äitiä, osa lapsineen ja osa ilman. Onnistuin tavoittamaan myös monia sellaisia ihmisiä, joille tämä vaatemerkki ei ollut entuudestaan tuttu. Saavutus siis sekin ;).


Nosh on siis suomalaista suunnittelua ja sen luomupuuvillaiset vaatteet valmistetaan Portugalissa. Ekologisia vaatteista tekee luomumateriaalien ja valmistustavan lisäksi vaatteiden pitkäikäisyys joka näkyy suunnittelussa. Esimerkiksi body:issa on haaranepparit kahdessa rivissä ja housuissa & paidoissa on käännettävät resorit. Vaateiden lisäksi esittelyssä olivat kotimaiset Nomppu for Noshpuuhelmikorut ja asusteet.

Helmikaulakorut, Candy Mix ja Sweet CornTuttinauhat, Summer Fruit, Blueberry ja PeanutVaatteet ovat värikkäitä ja ryhdikkäitä ja tuntuvat  hyviltä + näyttävät sopivasti retroilta. Juuri tällä hetkellä osa vaatteista oli tarjouksessa 3-vuotissynttäreiden kunniaksi. Lisäksi kotikutsujen pitäjä saa aina 20 euron lahjakortin kutsuilla tehtyyn tilaukseen. Edellisiä hyödyntäen tilasin stereoille puhvihihaiset pirteät elefanttitunikat.
Tunika, Elephants Oranssi/Fucshia
Nämä Nosh vaatteet ovat muuten varsin reilua kokoa. Nopea vertailu osoitti että esim. me&i:n 98/104 tunika vastasi Noshin kokoa pienempää tuplakokoa 86/92. Otin stereoille kuitenkin nämä koossa 98/104. Mahtuvatpa sitten päälle vielä syksylläkin.

Tilaussysteemi on varsin yksinkertainen, eli tilaus toimitetaan jokaisen kotiosoitteeseen ja tilaukseen lisätään tilauksen loppusummasta riippumatta 2,50 toimituskulut. Lasku tulee tilauksen mukana.

Kotikutsuihin kuuluu kiinteästi myös hyvä seura, kahvi ja herkut ja mies nakitettuna lastenhoidollisiin tehtäviin (meillä se vaan ei onnistunut sillä maailman ainoat riiviölapset terrorisoivat näitäkin kutsuja).Millaisia käyttökokemuksia teillä on Nosh vaatteista ja mitä mieltä olette  kotikutsuista yleensä, yesyes vai notnot?


2 kommenttia:

  1. Kiitos, kun sain osallistua kivoille kutsuille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli mukava saada teidät tänne <3. Kiitos siis myös teille.

      Poista

Kiitos kommentistasi <3