torstai 17. huhtikuuta 2014

Rauharentola & CASA Blogit

Olen jo malttamattomana odottanut, että saan kertoa tämän teille ja nyt on vihdoin sen aika. Nyt se on julkista. Sain viime viikolla erittäin mukavan sähköpostin, Rauharentola on valittu CASA Blogiksi. Ja voitte uskoa, että olen jutusta aika innoissani ja samalla myös ylpeä itsestäni.  Toivon, että tämä yhteistyö tuo uusien haasteiden lisäksi mukanaan monia mukavia juttuja ja mahdollisuuksia, joista on iloa myös teille lukijoille.

Mikä sitten on CASA Blogit?
 "CASA Blogit on uuden aikakauden sisustus- ja lifestylemedia, joka tarjoaa monipuolista sisältöä kaikille sisustamisesta ja kodin laittamisesta kiinnostuneille ja pyrkii tavoittamaan kaikki sisustamisesta, remontoinnista ja rakentamisesta kiinnostuneet ihmiset ympäri Suomen, ikään ja sukupuoleen katsomatta. CASA Blogien tavoitteena on edistää suomalaista sisustuskulttuuria ja tuoda uusia ideoita kotien sisustamiseen ja remontoimiseen. CASAn lukijat ovat edelläkävijöitä, jotka rakastavat sisustusta, kodin tuunaamista ja tyylikkyyttä ja uskaltavat tehdä persoonallisia ja rohkeita ostopäätöksiä. He haluavat vaihtoehtoja perinteisille sisustuslehdille ja löytävät sisustusblogeista inspiraatiota ja ideoita. CASA on espanjan kielen sana, joka tarkoittaa kotia."
(www.casablogit.fi)

 

Ja sinne käy lähipäivinä Rauharentolan tie. Rauharentola pysyy Rauharentolana vaikka ulkoasu hiukan muuttuukin. Pahoittelut siis pienestä vaivasta, mutta  toivottavasti klikaatte itsenne myös uuteen osoitteeseen heti, kun sellainen on valmis. Olette sinne lämpimästi tervetulleita.


 Uuden alun huumassa mukavaa  torstai päivää.


6 kommenttia:

  1. Voi vitsi, onnea :)! Mahtava saavutus! Mäkin oon saanu hyviä uutisia blogin suhteen ja tänään tuun kanssa kaapista ulos niiden uutisten kanssa :)

    VastaaPoista
  2. Onnea, olet tämän kyllä täysin ansainnut! ^_^

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3