Mutta silläkin uhalla, että teillä kärsitään samanmoisten ruokaövereiden jälkimainingeista teen vielä tämän yhden ruoka-aiheisen postauksen. Tämän ohjeen voi säästää vaikka Juhannuksen menuun jos tuntuu siltä, että sitä ennen mennään kevyemmällä linjalla.
Tässä siis melkoisen herkullinen broisku resepti olkaa hyvä.
broilerin ohuita fileeleikkeitä
n. 1/2 tl suolaa
mustapippuria
- 1/2 dl pinjansiemeniä
- 2 tl hunajaa
- 1-2 rkl öljyä
- 200g vuohenjuustoa
Pinaattimuhennos
- 2 ps (à 150 g)hienonnettua pinaattia (pakaste)
- 2 rkl voita
- 1 dl kevytkermaa
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- suolaa
- mustapippuria
- Tarkemmat valmistusohjeet löytyvät täältä.
- Nyt pihalle nauttimaan auringosta.
Nams taas!
VastaaPoista