tiistai 22. huhtikuuta 2014

Pinaattinen vuohenjuustobroileri

Kuka muu veti Pääsiäisen aikaan kauheat ruokaöverit? Tänä aamuna tuhosin vielä viimeiset pashan rippeet vaikka vain eiliseen iltaan asti olin antanut itselleni luvan herkutella. Noh, nyt palataan takaisin ruotuun muutamaksi päiväksi ennen Vappua ja munkkeja.

Mutta silläkin uhalla, että teillä kärsitään samanmoisten ruokaövereiden jälkimainingeista teen vielä tämän yhden ruoka-aiheisen postauksen. Tämän ohjeen voi säästää vaikka Juhannuksen menuun jos tuntuu siltä, että sitä ennen mennään kevyemmällä linjalla.

Tässä siis melkoisen herkullinen broisku resepti olkaa hyvä.


broilerin ohuita fileeleikkeitä 
n. 1/2 tl suolaa 
mustapippuria  

1/2 dl pinjansiemeniä
2 tl hunajaa
1-2 rkl öljyä
200g vuohenjuustoa

Pinaattimuhennos

2 ps (à 150 g)hienonnettua pinaattia (pakaste)
2 rkl voita
1 dl kevytkermaa 
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
  suolaa
  mustapippuria 
 
Tarkemmat valmistusohjeet löytyvät täältä.  
 
 
Nyt pihalle nauttimaan auringosta. 

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi <3