keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Monta tielles lennähtää virvatulta viehkeää (lastenhuoneiden valaisimet)

Sain mahdollisuuden lähteä Virvatuli shopin kanssa blogiyhteistyöhön ja en olisi voinut olla enemmän innoissani. Yhteistyön merkeissä pääsin valitsemaan meille kaksi ihanaa valaisinta. Meillähän oli hakusessa valaisimet lastenhuoneisiin, joten tämä tuli kuin tilauksesta.

Virvatuli shop on ihan hetki sitten avannut uuden verkkokaupan. Kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa, sillä ihanien valaisimien lisäksi sivut tarjoavat melko kattavan paketin vinkkejä oikeanlaisen valaisimen valintaan oli kyseessä sitten makuuhuone tai keittiö. Mä ainakin kiinnitän liian usein huomiota pelkästään ulkonäköön ja uhraan liian vähän ajatuksia valaistuksellisiin puoliin. Ja daa, sehän se valaisimen tärkein tehtävä kuitenkin on, valaista. Oikeassa paikassa oikealla tavalla.

Yhdessä Virvatuli shopin henkilökunnan kanssa meille valikoitui Jive riippuvalaisin ja Kellokas riippuvalaisin.  Jivessä valo pääsee kauniisti punotun narukuvion läpi. Rikkoutumattomana Jive sopii hyvin esimerkiksi  juuri lastenhuoneisiin.
Kellokas taas puhutteli minua heti muotokielellään. Niin meidän juttu. Ja sen pyöreä muotokieli jatkaa hyvin minimiehen huoneen jo olemassa olevia pyöreitä muotoja. Lähes täydellinen siis.
Yks vain niistä kaunein on...tai ehkäpä kaksi.
Mitäs te tykkäätte näistä?


4 kommenttia:

 1. Ihania lamppuja :) Mä tykkään kauheasti lampuista jotka heijastaa seinille kuvion, ei näytä tylstä valkoiset ja tapetoiduttomat seinät niin karuilta :) Mulla on Niilon huoneessa joku ihan perus ''halpislamppu'' sitä ei voi vaihtaa mihinkään kun seinille heijastuu eri paksuisia ''raitoja'' mikä saa seinän näyttämään tapetoidulta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä molemmista heijastuu seinälle ja kattoon todella kauniit kuviot ja totta ne tekee maalatuista seinistä elävämmän näköiset. Tykkään kovasti.

   Poista
 2. Valaiseeko nämä lamput mitenkä hyvin?:) on kyllä todella hienot ! Usein vain tuollaiset ihanat valaisee tosi himmeästi. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan. Yksi valintakriteeri olikin se, että lapsen työhön eli leikkiin saadaan tarpeeksi valaistusta. Toki kattovalaisimen lisäksi meillä on seinä/pöytävalaisimia.

   Poista

Kiitos kommentistasi <3