maanantai 10. maaliskuuta 2014

Pikkupoikien Loru

Mistä on pienet pojat tehty?

Mistä on pienet pojat tehty?
Etanoista, sammakoista,
koiran häntätupsukoista.
Niistä on pienet pojat tehty.

Lorun kevät-kesä 2014 mallisto on ilmestynyt ja sieltä löytyy lorumaisen kujeilevia ihanuuksia myös pienille pojille.


Awww, niin ihania. Ekodesignia paraimmillaan. Raitaa, mukavaa trikoota ja ainakin meidän lemppari värejä.
Mitäs pidätte?

P.S. Kauppa on täynnä myös ihanuuksia tytöille perhoshihamekkoja, taskumekkoja ja pinnejä. Kannattaa ehdottomasti kurkata mikäli ne vähän erillaisemmat lastenvaatteet kiinnostaa.

9 kommenttia:

 1. Ounou, noi on ihanat! Joudunkohan tilaamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös.Jos vielä emmit niin seuraa blogia niin näet näitä myöhemmin lisää ;).

   Poista
 2. No just, ei oo tainnu omat ideat riittää. Noihan on ihan kun kopsattu Höö:ltä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä taitaa olla niitä ikuisuus kysymyksiä, kumpi oli ensin muna vai kana? Ihania kumpaisetkin omalla tavallaan.

   Poista
  2. Höön mallisto on yksi ihan suurimmista suosikeistani. Ihailen suunnittelijan kykyä pysyä omalle tyylilleen uskollisena huolimatta siitä minkälaiset trendit milloinkin lasten(kin) vaatetusta maailmalla ohjaa!
   Ihailen kaikkia kotimaisia lastenvaatettajia, joiden tuotanto pysyy Suomessa. Vielä hienompaa on jos materiaalitkin ovat kotimaisia, niinkuin Höö:llä.
   Loru pyrkii löytämään materiaalit Suomesta tai euroopan alueelta. Suunnittelu ja valmistus tapahtuu kokonaan Suomessa. Suomesta löytyy valitettavasti enää vain kaksi trikoota valmistavaa yritystä. Toinen on Orneule ja toinen Lorun käyttämä Harju. Kummaltakin löytyy välikoimista yksiväristä, raitaa ja palloa. Tämä tietenkin rajaa mahdollisuudet melko pieniksi ja toisaalta tämä kyllä sopii Lorun maailmaan, joka koostuu Skandinaaviseen makuun soveltuvista kuoseista (raita, ruutu, pilkku).
   Mitä kopioimiseen tulee,; on se kyllä niin, että housut/shortsit ovat melko vanha keksintö. Niitä ei ole keksinyt Loru, eikä Höökään. Sama lienee tilanne pipon kanssa. Kumpaakaan näistä Lorun kevään malleista en löydä täysin samanlaisena Höön mallistosta saati kenenkään muunkaan kotimaisen vaatettajan mallistosta.
   Jos kopiointina ajatellaan raitatrikoon käyttöä, mennäänkin sitten jo niin pitkälle kuin 60-luvulle, jolloin raitatrikoovaatteita ihan ensimmäisenä Suomessa alkoi valmistaa Marimekko!
   Toivotan tervetulleeksi katsomaan Lorun koko mallistoa sivulle www.loru.fi; sieltä löytyy paljon muutakin kuin raitatrikooshortseja ja -pipoja :)

   Susanna Toivanen/Loru

   Poista
 3. Voi miten kivoja, ihan uusi tuttavuus minulle. Ihanaa kun on jo niin kevästä ja voi melkein jo ajatella kesää :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3