tiistai 18. maaliskuuta 2014

DIY virpomisoksat

Pääsiäiseen on vielä hyvän matkaa mutta meillä käy ainakin jo keskustelu kuumana aiheesta virpomisoksat ja niiden koristelu. Myös muutama muu pääsiäisaskartelumalli muhii päässä ja varmasti pian valmiina toteutettavaksi.

Allergisillehan nämä virpomisoksat on varsin haasteellinen juttu, usein täysi mahdottomuus. Mutta tässäpä yksi vaihtoehtoinen DIY virpomisoksa. Tämä on helppo toteuttaa lasten kanssa mutta vaatii hiukan enemmän esivalmisteluja aikuiselta.

Valmistus tapahtuu pääpiirteittäin näin:
Taivuttele paksusta rautalangasta oksan muotoinen (saadaksesi vahvemman oksan voit esimerkiksi kieritellä kaksi rautalankaa yhteen). Leikkaa ruskeasta kreppipaperista tai vaikkapa ruskeasta kankaasta ohuehkoja suikaleita ja kiereitä ne liiman avulla rautalangan ympärille. Ja näin sinulla onkin DIY oksa valmiina koristeltavaksi. Koristele haluamallasi tavalla.Tämän mallioksa on valmistettu rautalangasta, sanomalehtipaperista ja koristeina on käytetty washiteippilippuja ja silkkipaperikukkia. Mutta luovuuden voi tässä kohtaa antaa kukkia ja oksista voi tehdä lähes millaisia vain.


Mukavaa talvista tiistaita.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi <3