maanantai 4. helmikuuta 2013

Harmoniaa makuuhuoneeseen
Meidän makuuhuone kaipaa harmoniaa, tai ei niinkään makuuhuone vaan sänky. Vuodetekstiilit ovat jo aikansa eläneitä ja tylsiä. Kalliisiin hankintoihin en kuitenkaan ajatellut ryhtyä. H&M home mallistosta löysin muutaman kivan pussilakanasetin ja koska minimiehen sänky on makuuhuoneessamme, päätin hankkia sinnekin muutaman hauskan yksityiskohdan. H&M:llä on juuri tällä hetkellä kampanja -10% koko mallistosta, joten muutamia euroja saan hinnastakin pois.

Luonnonläheisillä väreillä kuten harmaan eri sävyillä, beigellä ja valkoisella yritän luoda makuuhuoneeseen haluamani rauhallisen hieman utuisen tunnelman, jossa sekä silmä että mieli lepää. Makuuhuoneenhan tulisi olla huolista vapaata vyöhykettä.Inspiskuva 

"Luonnonläheiset värit, kuten ruskea, harmaa ja nutria, tuovat jalkamme lähemmäksi maanpintaa. Luonnonvärien tunnelma on turvallinen, pesämäinen ja rauhallinen."Ajaton tähtikuvio, ja ihana antrasiitinharmaa väri


Tämä pussilakanasetti on samaa kuosia, kuin aikaisemmin hankkimani koristetyynyt.


Minimiehelle tämä ihana trikoopeite
Kuvat: hm.com


 Millaisessa makuuhuoneessa sinä nukut? Millaisia värejä olet suosinut makuuhuoneesi sisustuksessa?


4 kommenttia:

 1. H&M on kyllä aarreaitta näiden sisustustekstiilien suhteen :) Meiltä löytyy makuuhuoneesta valkoista ja harmaan sävyjä. Ja ihan pikkirikkinen ripsaus mustaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin taitaa olla. Harmaa on mulle aivan uusi väri sisustuksessa mutta olen siihen kovasti mieltynyt.

   Poista
 2. Minä aion maalata ja sisustaa meidän makuhuoneen vaaleanvihreäksi. :)
  Vaaleanvihreää, vähän valkoista ja roosaa.

  VastaaPoista
 3. Vihreä väri tuo samoin tavoin sitä maanläheisyyttä mutta on ehkä hiukan rohkeampi valintakuin omani. Kuulostaa hyvältä yhdistelmältä tuo vaaleanvihreä, valkoinen ja roosa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3