perjantai 22. marraskuuta 2013

Tyynyistäni joulun teen & kiitos

Tänä vuonna joulu pukeutuu meillä maanläheisiin sävyihin ehkä jopa perinteisiin joulun väreihin. Tuo värimaailma sai alkunsa näistä jo viime joulun jälkeen hankkimistani pellava tyynynpäällisistä, joita en vaan yksinkertaisesti malttanut enää pitää kaapissa. Oli liian aikaista tai ei ne koristavat jo olohuonettamme.

Tyynyjen kaveriksi sopisi muutama yksinkertainen joulukoriste tuomaan tunnelmaa. Vaikka mielestäni joulun tunnelma syntyykin ensisijaisesti rauhallisesta & kiirreetömästä yhdessäolosta omien rakkaiden kanssa. Hyvästä ruoasta, ihanista tuoksuista ja kynttilänvalosta.

Kuvat: h&m home // Kaunis Coto

Tiedättekö, että blogi täyttää ihan kohta 1vee (ensimmäinen postaus taisi tulla uunista ulos 14.12.2012). Tähän vuoteen mahtuu paljon kaikenlaista. Mielenkiintoisia yhteistyökuvioita, kilpailuja, voittoja ja häviöitä. Ja ennen kaikkea (teitä) lukijoita, joita on jo ihan hurjan monta. Aloittaessani en osannut haaveillakaan näin monesta lukijasta. Olen vilpittömästi teistä jokaisesta todella kiitollinen. (Ja salaa toivon seuraavan vuoden tuovan teitä saman verran lisää ;) ).

Facebookin puolella tykkääjiä on lähes 200. Ja, kun tuo maaginen 200 raja ylittyy olen luvannut arvonnan Facebook tykkäjien kesken, johon Kauniin Coton Minna lupautui lahjoittamaan jonkun mukavan palkinnon. Eli jos et vielä tykkää Rauharentolan Facebook sivusta niin nyt kannattaa kipin kapin mennä siitä tykkäämään.

Näin syntäreiden kynnyksellä kuulisin myös mielelläni teidän mietteitänne, toiveitanne, ehdotuksianne, palautettanne blogista. Mistä erityisesti pidätte, mistä taas ette? Postausideoita ja toiveita saa ehdottaa. Ja niitä mielelläni toteuttelen.

Näihin mietteisiin, mukavaa viikonloppua.

1 kommentti:

  1. Meillä jouluverhot ja tyynyt (emitään tontun kuvia) laitettu esille jo isänpäiväksi :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3