perjantai 15. marraskuuta 2013

Vaatekaapissa kaikuu; Tuttaa tuutista

Pitkästä aikaa Tutan syysmallistosta löytyi meillekin mieleisiä juttuja. Sopivasti retroa ja raikkaita värejä. Ja koska kokoja löytyy aina 104cm:iin asti niin myös stereoille löytyy  muutamia varteenotettavia vaatteita. Tutan vaatteet, kun ovat tunnetusti reilun kokoisia niin tuo 104 cm mahtuu aivan varmasti. Reiman paketin mukanahan meille saapui jo tätä pallokuosia, joka heti aiheutti must have efektin. Pallot on  vaan niin ihania.


Tässä muutamia muita malliston ehdottomia helmiä, jotka saattavat päätyä meidän lasten vaatekaappiin. Minimiehen vaatekaapissa nimittäin kaikuu. Pieneksijääneet vaatteet on jälleen kerran siivottu pois. Tietynlaisella haikeudella viikkasin taas laatikkoon muistoja ohikiitävästä vauva-ajasta. Voisiko vauvan pitää vauvana vielä hetken...


Tykätäänkö teillä Tutasta?

2 kommenttia:

  1. Pojan vauva-aikana oli tutalla kivoja ja ihan laadukkaita vaatteita. Nyt on vuosia ollut sellaisia, mistä en ole tykännyt. Harmittaa kovasti, kun matsku on muuttunut eteenkin yöpuvuissa (vauvojen). Tilasin meille tuon sinisellä eläinkuosilla olevan yöpuvun. Se on nätti, mutta matskuksi olisin kaivannut sitä sileää puuvillaa, mikä kestää pesusta pesuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanhat Tutat olivatkin kestäviä, meiltä taitaa löytyä vielä muutamia sellaisia käytettynä ostettuja arkiston aarteita. Kuosit ovat olleetkin nyt hetken joko sellaisia liian retroja tai sitten kovin mitään sanomattomia mun makuuni. Nyt pitkästä aikaa voin sanoa, että löytyy jo lemppareita.

      Poista

Kiitos kommentistasi <3