maanantai 18. marraskuuta 2013

Korilipasto

Ihanaa oli taas pitkästä aikaa käydä tuunausprojektin kimppuun. Sillä saralla onkin ollut kovin hiljaista viime aikoina. Inspiraatio on ollut pahasti hukassa. Facebookin puolella väläyttelinkin jo kuvaa uusimmasta hankinnastani joka heti ensinäkemältä sai inspiraation syttymään. Tämä ihana ruvelle rakastettu korilipasto keräsi paikallisella Facebook kirppiksellä hyvin lyhyessä ajassa parinkymmenen ihmisen jonon. Ei mikään ihmekään sillä hintaa tällä oli kokonaista 5 euroa.

Vaikka lipasto näyttikin näin tummana hyvin arvokkaalta ja kauniiltakin, ei se siiinä värityksessään olisi meille sopinut. Tai ehkä olisi sopinut mutta se olisi vaatinut pitkän totuttelun. Niinpä lähdin raikastamaan sitä melko rohkeasti.


Hiomista ja vielä hiukan hiomista, pintaan Tikkurilan Kiva sävytettyä kalustelakkkaa. Sävynä "tuomenkukka".  Ja viikonlopun projektin jälkeen lipasto näyttää nyt tältä. Laatikot ovat vielä tyhjät mutta eiköhän nekin täyty varsin nopeasti. Nyt siis kipin kapin laatikkoja täyttämään. Iloa maanantaihisi!

7 kommenttia:

Kiitos kommentistasi <3