maanantai 11. marraskuuta 2013

Tärkeät päivämäärät

Lahjan hankkiminen miehelle...
Olipas taas melkoinen haaste. Tunnustan olevani aina ihan hukassa, kun pitäisi miettiä hauskaa mutta samalla järkevää lahjaa miehelleni. Hääpäivälahjaan halusin lisäksi jotakin, joka muistuttaa nimenomaan siitä päivästä. Eikä olisi siis mikä tahansa lahja. Tällä kertaa olivat out ne tavanomaiset: rannekello, nahkalompakko, partavesi tai lahjakortti miehen lempiliikkeeseen.

Pitkällisen harkinnan jälkeen päädyin walldesign tauluun, joka muistuttaa meille tärkeistä päivämääristä sittenkin, kun muisti alkaa tehdä tepposia ;). Ai miten niin ennakoin jo tulevaa vanhuutta.Millaisia lahjoja teillä on tapana toisillenne antaa?


3 kommenttia:

 1. Tosi kiva idea. Ja hyvä muistutus keino tuolle paremmalle puoliskolle :)

  VastaaPoista
 2. Hieno ja kaunis taulu! Ja hyvä idea! :) Mä olen aina ollut käytännöllisyyden kanssalla lahjoissa. Mies toivoi yhdistetyksi synttäri- ja isänpäivälahjaksi videokameraa. Se onkin ollut jo ahkerassa käytössä. Ensimmäisen isänpäivän kunniaksi teetin miehelle töihin hiirimaton kuvista, jossa hän on tyttäremme kanssa. Teetin myös mukin samalla idealla. Usein tulee hankittua paita, partavettä, yms. Lehtitilaus oli mieluinen lahja viime jouluna ja lehden tilausta jatketaan tänä jouluna. :)

  VastaaPoista
 3. Me annetaan käytännöllisiä lahjoja. Parhaat lahjat miehelleni ovat olleet villasukat ja tyttökalenteri autotallin seinälle. Näillä mennään tänäkin jouluna.
  Mieheltä mulle parhaat lahjat ovat korvikset ja Lassi Valtosen cd. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3