maanantai 4. marraskuuta 2013

Merry LITTLE Christmas

"On korkkarii, on leggarii, on glitterii, tekoripsii, irtohiuksii, juo kuoharii, ota kuvii, on niin siistii olla aikuisii."  
E-ei, ei taida tietää tyttö että, aikuisia voi olla monella tapaa ;).

Näin vanhemmiten minusta on ainakn tullut kovin mukavuudenhaluinen ja nautin enemmän pienistä intiimeistä yhdessäolon hetkistä minulle tärkeiden ihmisten kanssa kuin esimerkiksi railakkaasta ravintolaillasta ja valojen välkkeestä.


Viime viikolla vietimme pienimuotoisia koti pikkujouluja "tyttöjen iltaa", nyyttäreiden, ruoanlaiton ja mukavan yhdessäolon merkeissä yhdessä mammaystävieni kanssa. Illan menu oli tällä kertaa suunniteltu niin, että se sopi kaikille, ruoka-aineallergisillekin. Loppujen lopuksi ei ollutkaan niin vaikeaa valmistaa kaikille sopivia herkkuja.

Ihanan rauhallisen ilta, ihanien ja niin hurmaavien ihmisten kanssa. Päällä ns. mukavuusvaatteita ilman liiallista pynttäytymistä. Mikä onkaan sen parempaa kuin "sulloa" maha täyteen herkkuja ja nauraa kippurassa kaiken maailman jutuille. Toki mukaan mahtui muutama syvällisempikin juttu, joka veti naaman vakavaksi mutta vain hetkellisesti. Ja hyvä niin.

Ihanaiset mammaystäväni

Kiitos ihanaiset mukavasta illasta.

4 kommenttia:

 1. Hyvä ilmapiiri huokuu kuvista :)
  Itsekkin olen koittanut järjestää tyttöjen iltaa

  VastaaPoista
 2. KIITOS ylläolevan omenapiirakan reseptistä. Olisiko mahdollista saada myös
  reseptit joulutorttuihin sekä pelliseen ?

  Kyseleepi Salaisen puutarhan emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulutortut taisivat olla ihan tavallisia tällä kertaa, pizzanohjeesta teen mielelläni postausta.

   Poista

Kiitos kommentistasi <3