tiistai 12. marraskuuta 2013

ebbe kids

Meillä ei ole koskaan ollut Ebben vaatteita. Mutta vaatteet näyttävät kyllä rennon kivoilta, joissa lapset varmaan viihtyisivät. Ja kuten nimikin kertoo  (extra beautiful basic equipment) ne taitavat olla juuri niitä lasten pukeutumisen arjen  käytännöllisiä basic vaatteita. Ja ainakin meillä juuri sen kategorian vaatteille on eniten käyttöä.

Itse törmäsin tähän merkkiin aivan sattumalta ja itseasiassa harkinnassa on edelleen tämän merkin kotimyyjäksi ryhtyminen. 

Tällä hetkellä syksyn mallistoa on saatavana alessa ainakin muutamassa verkkokaupassa ja houkutus tilata niitä meille testattavaksi on suuri. Pitäisiköhän?!?


Tykkäättekö?
Millaisiahan ne mahtaa olla hinta- laatusuhteeltaan?

Näiden suurten kysymyksien äärellä tänään tiistaina.

2 kommenttia:

  1. mie näitä kiattelin ja ei sitten päätyny ostoskoriin. jotenki kivoja mutta jotenki niin mitään sanomattomia :/ en muodostanu minkään näköstä mielipidettä vaikka miten selasin enkä oikein päässy sisälle kumpi on kohderyhmä tyttö vai poika...

    VastaaPoista
  2. Meillä on pojilla housuja, collegetyyppisiä ja leggareita. Ovat tosi hyviä! Lisäksi myös käyttöä odottamassa muutama collegetakki. Hinta-laatusuhde on erinomainen. Kannattaa kokeilla!!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3